Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Αικατερίνη Πιτσιάβα

Στο αγώνισμα του Beach Wrestling

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2024 11:30

Πρωταθλήτρια Ελλάδος για το 2024 στην κατηγορία των +70 κλ. των γυναικών αναδείχτηκε η Αικατερίνη Πιτσιάβα του Όγχηστου Πλατυκάμπου, η οποία ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου για μία ακόμα φορά.


Ολοκληρώθηκε ένας 10ετής κύκλος επιτυχιών στο αγώνισμα του Beach Wrestling, ο οποίος φαίνεται ότι θα έχει και συνέχεια, καθώς το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο οποίο καλούνται οι Έλληνες πρωταθλητές είναι εν εξελίξει. Kαι η πρωταθλήτρια του συλλόγου του Πλατυκάμπου βρίσκεται ήδη προς αναζήτηση χορηγού, προκειμένου μπορέσει να ανταπεξέλθει στις διεθνείς αγωνιστικές της υποχρεώσεις που έπονται.
Σε ό,τι αφορά τους άνδρες, στην πρώτη του συμμετοχή με τα χρώματα του Ογχηστου αγωνίστηκε ο διακεκριμένος παλαιστής με καταγωγή από τον Πλατύκαμπο Παπαοικονόμου Νίκος, μετά από μακροχρόνια απουσία. Ο αθλητής με 2 νίκες και 2 ήττες έφτασε μέχρι τους οκτώ της κατηγορίας των +90 κλ. και στον κρίσιμο αγώνα του προημιτελικού ένα μοιραίο λάθος τον κράτησε μακριά από τη διεκδίκηση κάποιου μεταλλίου. Επίσης, πολύ καλή ήταν η προσπάθεια του αθλητή του ιδίου συλλόγου Ζαχαρούλη Γιώργου στην κατηγορία των 90 κιλών.
Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τους τρεις αθλητές και αθλήτριες για την προσπάθεια.
Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Όγχηστος Πλατυκάμπου κατετάγη 2ος στην κατηγορία των γυναικών και λόγω ανωτέρας βίας και το έπαθλο για λογαριασμό του συλλόγου παρέλαβε στην τελετή απονομής ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Παγκαλίδης Ιωάννης, τον οποίο ευχαριστεί θερμά ο σύλλογος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass