Αλλες Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2024 9:32

Αντίπαλοι σήμερα Ηρακλής Λ.-Απόλλων Λ.
*ΣΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Κ-16

Για την ημιτελική φάση των Κ-16, θα αγωνιστούν

σήμερα στο γήπεδο της Κοιλάδας ο Ηρακλής Λάρισας με τον Απόλλωνα Λάρισας. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:30 και ο νικητής θα προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

 

Ελυσε τη συνεργασία ο Σπανούλης  με το Περιστέρι

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Περιστερίου αποτελεί και τυπικά ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς η «κυανοκίτρινη» ΚΑΕ εξέδωσε χθες ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τον 42χρονο Λαρισαίο τεχνικό «για τα δύο υπέροχα χρόνια της συνεργασίας μας». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την αποχώρησή του από τον σύλλογο των δυτικών προαστίων στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Άρη για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Πλέον ο Σπανούλης στρέφει την προσοχή του στην εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών, την οποία καλείται να οδηγήσει, μέσω του προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ, στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΚΑΕ Περιστέρι ευχαριστεί τον Βασίλη Σπανούλη για τα δύο υπέροχα χρόνια της συνεργασίας μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της προπονητικής του διαδρομής. Στην κοινή μας προσπάθεια η ομάδα την πρώτη χρονιά ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας και κατέκτησε την 3η θέση στη βαθμολογία της Stoiximan Basket League. Τη δεύτερη χρονιά έγραψε ιστορία συμμετέχοντας στο Final Four του Basketball Champions League, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν τερματίζοντας στην 3η θέση του πρωταθλήματος».

 

Τέλος ο Οφρυδόπουλος από τον Λεβαδειακό

Με νέο προπονητή θα επιστρέψει ο Λεβαδειακός στα «σαλόνια» της Super League, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Ο 51χρονος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα της Βοιωτίας στα μέσα της σεζόν και την οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου στον Α’ όμιλο της Super League 2 και την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της την επόμενη χρονιά. Μαζί με τον Οφρυδόπουλο, αποχωρεί και ο άμεσος συνεργάτης του, Νίκος Καραμπετάκης.

 

ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ:
Μπορώ να κάνω 8,60 μ. στον τελικό

Χαλαρός και ήρεμος (όπως το συνηθίζει άλλωστε) εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά τη... σύντομη εμφάνισή του στον προκριματικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου της Ρώμης. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του μήκους χρειάστηκε μόνο ένα άλμα για να εξασφαλίσει την πρόκριση στον σημερινό (21:06) τελικό και εξήγησε ότι «μου βγήκαν πολύ εύκολα σήμερα τα 8,00 μ. (σ.σ. τόσο ήταν το όριο πρόκρισης στον τελικό), κάθε φορά μου βγαίνουν εύκολα, ωστόσο σήμερα ήταν πολύ μαζεμένο άλμα στα 8,14 μ. Ένιωθα πολύ καλά σήμερα». Πρωταγωνιστής του προκριματικού ήταν αναμφίβολα ο Ελβετός Σιμόν Εχάμερ, ο οποίος πέτυχε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο με 8,41 μ. Ο Έλληνας πρωταθλητής, πάντως, δεν... τρόμαξε: «Ο Εχάμερ έκανε ένα πολύ καλό άλμα σήμερα. Αν αύριο είναι σε θέση να πάει ακόμη μακρύτερα, μπορεί και να κερδίσει. Είναι δύσκολα, δεν μπορώ να πω πως θα κερδίσω τώρα. Δεν ξέρεις πώς θα πάει ένας αγώνας, μπορεί να μη το βρω. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως μπορώ να κάνω 8,60 μέτρα. Πολύ καλό άλμα έκανε και ο Φουρλάνι και δεν θα μου κάνει εντύπωση, αν έχουμε μετάλλια με άλματα πάνω από τα 8,40 μέτρα!».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass