ΑΕΛ

Γιορτή με κύπελλο στο βόλεϊ γυναικών…

Στις οκτώ καλύτερες ομάδες οι Παίδες

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2024 11:30

Τα εξηντάχρονα από την ίδρυση της ερασιτεχνικής ΑΕΛ γιορτάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς υπήρξε η κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΣΠΕΚΕΛ στο βόλεϊ γυναικών που κέρδισε στον μεγάλο τελικό με 3-0 στο κλειστό γυμναστήριο της Αγιάς Λάρισας τον Ολυμπιακό Βόλου.


Οι παίκτριες του Νίκου Καλαθά επέβαλαν τον ρυθμό τους και κέρδισαν δίκαια το τρόπαιο.
Μετά την επιτυχία τους ο πρόεδρος της ομάδας Λάμπρος Ιωακείμ δεξιώθηκε τις παίκτριες για τη χαρά που έδωσαν στο σωματείο τη χρονιά που γιορτάζει μια ακόμα δεκαετία.
Την ομάδα αποτελούσαν οι: Θάνος Κανάκης (υπεύθυνος τμήματος), Λένα Κοντονάσιου (έφορος), Καλαθάς Νίκος, Ντιντιός Χρ. (τεχνική ηγεσία), Νιακοπούλου Α., Παραφέστα, Δαμιανίδου, Ανδρεάδη, Λίταινα Π., Λίταινα Χ., Γαλογαύρου, Ντιντιού, Μπαρούτα, Κατσάρα, Κοντογιάννη, Τσούτσου, Κουλαξίδου, Κλειδωνιάρη, Φούντα, Νιακοπούλου Κ., Καλογήρου, Ψύχα, Γκανούρη, Χατζηπάντσου (παίκτριες).
Μόνο χαμόγελα και πολλές υποσχέσεις μελλοντικά για το βόλεϊ της ΑΕΛ και κατ’ επέκταση της Λάρισας χάρισαν οι παίδες του λαρισινού σωματείου.
Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου, πήραν πανηγυρικά την πρόκριση στις «8» καλύτερες ομάδες της Ελλάδας νικώντας με ανατροπή τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (3-2, 15-25, 21-25, 25-14, 27-25, 15-9) και στη συνέχεια την ομάδα των Ιωαννίνων (3-1, 25-22, 25-18, 23-25, 25-18), κάνοντας επάξια το δύο στα δύο!
Την πορεία αυτή σταμάτησε ο ΠΑΟΚ όπου έχασαν με 3-0 σετ (25-11, 25-16, 25-18) και δεν πήραν την πρόκριση στο φάιναλ φορ.
Την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας σε επίπεδο παίδων πήραν ο Μίλωνας και ο Άθλος Πατρέων από τον νότο και ο Έβρος Σουφλίου με τον Π.Α.Ο.Κ. από τον βορρά.
ΑΕΛ (Αντωνακάκης-Καλαθάς): Μπαλούσης, Κοτούλας, Δορδοκίδης, Κουκουσούλης, Τσιοτινός, Ριζούλης, Παπαθανασίου (λ), Παππάς, Χρόνης, Κόκκινος, Κουμπούρας, Πρόικος (λ), Ντάντος, Σταυροθανασόπουλος, Μάμμος, Παπαδημητρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass