Απέτρεψε την ήττα η Ανθούπολη

Αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 χθες με τον Ολυμπιακό Βόλου - Περί τους 900 φιλάθλους παρακολούθησαν την αναμέτρηση στη Φιλιππούπολη

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2024 11:15

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ισόπαλη 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου αναδείχτηκε χθες στη Φιλιππούπολη η Ανθούπολη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Η λαρισινή ομάδα ήθελε τη νίκη για να κάνει ένα ουσιαστικό βήμα προς την άνοδο, ωστόσο ο βαθμός της ισοπαλίας την κρατάει μέσα στους στόχους της, αλλά η συνέχεια πλέον διαγράφεται πολύ δύσκολη.
Στα θετικά καταγράφεται η μεγάλη προσέλευση των Λαρισαίων φιλάθλων περί τους 900, μεταξύ των οποίων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κουρέτας και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Τσέτσιλας, ενώ περίπου 100 φίλαθλοι των φιλοξενουμένων βρέθηκαν χθες στη Φιλιππούπολη.
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος η Ανθούπολη δεν είχε την αναμενόμενη εικόνα, ο Ολυμπιακός Βόλου κινήθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο μετά το 60’ η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα βελτίωσε την απόδοσή της και κατάφερε να αποτρέψει την ήττα.
Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 5ο λεπτό όταν οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Σέττο, η κεφαλιά του οποίου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Η Ανθούπολη προσπάθησε να απειλήσει με τον Μούτσα Μπλέντι σε δύο περιπτώσεις και συγκεκριμένα στο 17’ όταν μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τα αριστερά, προσπάθησε να βγάλει την ασίστ αλλά η μπάλα χτύπησε σε σώμα και απομακρύνθηκε, ενώ στο 21’ ελίχθηκε πολύ ωραία μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας Σιδεράκης με γρήγορη έξοδο πρόλαβε την μπάλα.
Στο 29’ ο Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε το σκορ, όταν ο Παπακώστας έβγαλε στον κενό χώρο τον Ματέα (παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για οφσάιντ) και ο τελευταίος αφού προχώρησε, με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 36’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου όταν από κόρνερ του Ζέρη, ο Παπαϊωάννου με κεφαλιά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.
Με την έναρξη της επανάληψης (48’) ο Ολυμπιακός Βόλου άγγιξε το δεύτερο γκολ, όταν ο Βλάχος έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από λάθος του Σκούπρα και με σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 63’ η Ανθούπολη διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι όταν ο Ζέρης αγκάλιασε και ανέτρεψε τον Αναγνώστη μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο διαιτητής κ. Καπρέτσος δεν καταλόγισε την παράβαση.
Η Ανθούπολη που άρχισε να ανεβάζει στροφές άγγιξε στο επόμενο λεπτό την ισοφάριση όταν ο Πανταζής διείσδυσε από τα αριστερά στη μεγάλη περιοχή, έφτασε πολύ κοντά στον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε.
Τελικά οι προσπάθειες των γηπεδούχων έλαβαν σάρκα και οστά στο 67’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μούτσα Μπλέντι, ο Λάιος επιχείρησε κοντινό σουτ, η μπάλα χτύπησε σε σώμα, αλλά ο διαιτητής με τη σύμφωνη υπόδειξη του α’ βοηθού έδειξε γκολ, καθώς η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Στο 81’ σημειώθηκαν διαμαρτυρίες για πέναλτι αυτή τη φορά από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου στον Βλάχο, αλλά ο διαιτητής που ήταν κοντά στη φάση έκρινε ότι δεν υπάρχει παράβαση.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά το 1-1 διατηρήθηκε ως το τέλος, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.
*Το παιχνίδι διηύθυνε ο κ. Καπρέτσος, με βοηθούς τους κ. Τσακιρόπουλο και Γενετζάκη (Μακεδονίας). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κυρίτσης (66’), Παπαδάκος (75’) και Σκοπελίτης (79’).
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Μ. Ζιώγας): Ντιντής, Καραμπούζης, Τσάτσος, Λάιος, Σκούπρας, Κουβελάς (46’ Βλαχάκης), Σέσι (59’ λ.τ. Παπαδάκος), Μούτσα, Γιαννακόπουλος, Πανταζής (87’ Καραγιάννης), Αναγνώστης (77’ λ.τ. Κατσαμπέλας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Στ. Αρσένος): Σιδεράκης, Σέττος (69’ Τασιούλης), Καμπέρης, Παπαϊωάννου, Παπακώστας (69’ Σκοπελίτης), Γκαλίτσιος, Ματέα (89’ Κατσαγεωργίου), Κυρίτσης, Βλάχος, Αναστασίου (89’ Νούσιος), Ζέρης.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μαλεσίνα-Ατρόμητος Παλαμά    1-1
Ανθούπολη-Ολυμπιακός Β.    1-1
Νεοχώρι-Μετέωρα    0-3 (ά.α.)
Ρεπό: ΠΑΟΚ Κοίλων

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός Β.    3-1    7
2. Μετέωρα    5-4    6
3. Μαλεσίνα    6-2    4
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
4. Ανθούπολη*    4-1    4
5. Ατρόμητος Παλαμά    4-2    4
6. ΠΑΟΚ Κοίλων*    1-7    0
*Το Νεοχώρι Γρεβενών έχει αποχωρήσει από τη διαδικασία των μπαράζ. *Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (26/5)
Μετέωρα-Ολυμπιακός Β.
ΠΑΟΚ Κοίλων-Νεοχώρι (3-0 ά.α.)
Μαλεσίνα-Ανθούπολη
Ρεπό: Ατρόμητος Παλαμά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass