Πρωταθλητές στο μπάσκετ αναδείχθηκαν οι Γεωπόνοι στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

* ΠΡΩΤΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2024 10:30

Για μια ακόμα χρονιά το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργάνωσε το διατμηματικό πρωτάθλημα μπάσκετ για το εαρινό εξάμηνο του εκπαιδευτικού έτους 2023-24 στο κλειστό γυμναστήριο. Σε ένα τελικό διαφήμιση για το Πανεπιστημιακό μπάσκετ αγωνίστηκαν το τμήμα Γεωπονίας και το τμήμα Νοσηλευτικής όπου οι δύο ομάδες μέσα από τις περίτεχνες προσπάθειες τους κατάφεραν να κρατήσουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος.
Ο τελικός είχε πολλές ανατροπές, πολλή ένταση και πάθος. Πρωταθλήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αναδείχθηκε η ομάδα της Γεωπονίας που κέρδισε με 52-48.


Το πιο σημαντικό ήταν ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα κυριάρχησε το πνεύμα του αθλητισμού, καθώς ήταν μια όμορφη διοργάνωση γεμάτη εντάσεις, αλλά και έντονα συναισθήματα. Το πιο ωραίο είναι ότι υπήρχε ένα κλίμα υγιούς συναγωνισμού. Στο τέλος της διοργάνωσης απονεμήθηκαν έπαθλα, κύπελλα και μετάλλια. Παρόλη την κούραση του αγώνα, όλοι έφυγαν αποκομίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία,.
Την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα των Ψηφιακών Συστημάτων.
Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ
Με μεγάλο ενδιαφέρον διεξήχθη και φέτος ο Ιπποκράτειος Ανώμαλος Δρόμος στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Γαιόπολις με τη συμμετοχή πολλών φοιτητών και ο ανταγωνισμός ήταν για άλλη μία χρονιά ιδιαίτερα έντονος.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συμμετοχή και η ευαισθητοποίηση για κίνηση, φυσική δραστηριότητα και καλύτερη ποιότητα ζωής.
Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Νίκος Δημητρίου φοιτητής των Ψηφιακών Συστημάτων, τη δεύτερη και τρίτη ο Σωτήρης Σιώκας και ο Γιάννης Κωνσταντίνου αντίστοιχα. Και οι δύο είναι φοιτητές της Γεωπονίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass