Εγχειρίστηκε ο Κοσσονού

* ΤΕΛΟΣ Η ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΗΛΙΑΔΗ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ * ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΝΤΑ

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2024 11:30

Του Σωτ. Κέλλα
Νοσοκομείο θυμίζει η ΑΕΛ καθώς αρκετοί παίκτες δεν είναι απλά τραυματίες αλλά τελείωσε και η σεζόν γι’ αυτούς, καθώς πλέον δεν υπολογίζονται για τα δύο τελευταία παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος της Super League 2 αύριο με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και την ερχόμενη Τετάρτη στη Λάρισα με τον Μακεδονικό.


Η ομάδα είναι βαθμολογικά αδιάφορη, αλλά σίγουρα δεν θέλει να χαλάσει την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα που είχε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, που της επέτρεψε να διεκδικήσει την άνοδο μέχρι και στους πρώτους αγώνες των πλέι οφ.
Το ιατρικό δελτίο της ΑΕΛ αναφέρει ότι εγχειρίστηκε στο «Ιασώ» ο Κοσσονού τοποθετώντας πλέγμα στους κοιλιακούς και θα είναι πανέτοιμος μέχρι τέλη Μαϊου, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Επίσης ο Κώστας Παπαγεωργίου έχει διάστρεμμα πρώτου βαθμού, ενώ ο Ηλιάδης έχει αιμάτωμα και δεν θα αγωνιστούν σε κανένα από τα υπόλοιπα παιχνίδια, όπως και ο Θεοδωρόπουλος.
Τέλος πρόβλημα ίωσης αντιμετωπίζει ο Αντράντα και σήμερα θα κριθεί αν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.
Αυτό σημαίνει ότι ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης θα πρέπει να προβληματιστεί για την ενδεκάδα ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον πρωταθλητή Λεβαδειακό και μάλλον σίγουροι αισθάνονται οι: Σουλούκος, Μαϊδανός, Καλουτσικίδης, Στάμου, Θωμαΐδης, Πλέγας, Στίνα, Μαυριάς, Πεντρόσο και Φατάι. Μια θέση διεκδικούν ο Θανάσης Παπαγεωργίου με τον Γιανναράκη, ενώ και ο Νίνο έχει κάποια προβλήματα υγείας και αυτός είναι ο λόγος που δεν θα ξεκινήσει από την αρχή.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημερώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου (11/5, 16:00) με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ του Α’ ομίλου της Super league 2, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης».
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
Για τις θύρες 1, 3 και 6 ισχύει γενική είσοδος 5 ευρώ.
Θύρα 2 VIP: 30€
Η είσοδος είναι δωρεάν για τις γυναίκες και τα παιδιά στις θύρες 1 και 3 του γηπέδου.
Η πώληση των εισιτηρίων γίνεται από το APOL Store στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα), με την επίδειξη ΑΜΚΑ και αστυνομικής ταυτότητας.
Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή: 10:00-14:00 και 18:00-20:30
Σάββατο: 10:00-14:00
Μετά τις 14:00 του Σαββάτου (11/5), ημέρας του αγώνα, η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί από τα εκδοτήρια του γηπέδου.
Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Κ-19
Έγινε η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Πρωταθλήματος Κ-19 Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. Τα ζευγάρια που προέκυψαν και αναφέρονται κάτωθι, θα αναμετρηθούν την Κυριακή 12.05.2024 και ώρα 15:00.
Το πρόγραμμα:
ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ, Παναχαϊκή-Καμπανιακός
Π. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, Ιωνικός-Α.Ε.Λ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass