3rd Easter Larisa Cup «60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΛ»

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2024 12:00

Με επιτυχία διεξήχθη το 3rd Easter Larisa Cup, με τη συμμετοχή στη διοργάνωση για πρώτη φορά -μαζί με τον Ηρακλή Λάρισας- και του σωματείου της ΑΕΛ, στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων για τον εορτασμό των 60 χρόνων ζωής της ομάδας.


Για ένα τριήμερο η καρδιά του παιδικού ποδοσφαίρου χτυπούσε στα γήπεδα «Football Land», «4-4-2 Football Park», Κοιλάδας και Νεάπολης, όπου 550 περίπου νεαροί ποδοσφαιριστές 15 σωματείων με 40 τμήματα σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες (Κ-16, Κ-14, Κ-12, Κ-10) έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αγωνίστηκαν με πάθος και ήθος πάνω απ’ όλα, απολαμβάνοντας το παιχνίδι.
Οι διοργανωτές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για τη συμμετοχή τους τον Πανσερραϊκό, τον Ρήγα Φεραίο, τη FC OLYMPIAN από την Κατερίνη, τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας, τον Αστέρα Αλεξάνδρειας και τον Φίλιππο Μελίκης, που επισκέφθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την πόλη μας. Όπως, επίσης, και τις ακαδημίες του νομού μας (Olympic, Ατρόμητοι, Δωτιέας Αγιάς, Αστραπή Ν. Πολιτείας, Όλυμπος Γόννων, Ν. Μιχαήλ, Ακαδημία Φαρσάλων και φυσικά ΑΕΛ και Ηρακλής Λάρισας) που συμμετείχαν στη διοργάνωση.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους τροπαιούχους παλαιμάχους της ΑΕΛ κ. Καραπιάλη, κ. Μιχαήλ, κ. Γκαλίτσιο και στον αντιδήμαρχο Παιδείας και Άθλησης του Δήμου Λαρισαίων, κ. Γερογιώκα, που παρευρέθηκαν στους τελικούς του τουρνουά και βράβευσαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass