Με το βλέμμα στους «4» της Ελλάδας

* Η ΜΙΚΤΗ Κ-16 ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (17:00) ΤΗΝ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2024 11:50

Σ’ ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι η Μικτή Κ-16 της ΕΠΣΛ υποδέχεται σήμερα Μ. Τρίτη 30/4, στις 17:00, στο γήπεδο Φιλιππούπολης, την ΕΠΣ Μακεδονίας, με στόχο την πρόκριση τους «4» του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της ΕΠΟ.


Η λαρισινή ομάδα έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα δείγματα πολύ καλής γραφής και ευελπιστεί να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, προκειμένου να κερδίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με στόχο τη συμμετοχή της στον φετινό τελικό.
Η προετοιμασία της Μικτής ΕΠΣΛ ολοκληρώθηκε χθες με την προγραμματισμένη προπόνηση και όλοι δηλώνουν αποφασισμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς για την επίτευξη του στόχου. Στην προσπάθεια αυτήν, πολύτιμη κρίνεται η συμπαράσταση του κόσμου προκειμένου να δώσει την απαιτούμενη ψυχολογική ώθηση στους παίκτες της λαρισινής ομάδας.
Από τους ενωσιακούς προπονητές Δ. Τσέτσιλα και Ν. Φώλλα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση οι εξής ποδοσφαιριστές:
Τσιτσώνης, Τζάρτας, Μητρακόπουλος, Καραγιάννης, Πατσιώνης, Μετιάζις (Ερασ. ΑΕΛ), Ζτούπης, Νταφόπουλος, Τσότσος, Παπαδήμας, Τσανούκας, Ράπτης, Χατζόπουλος (Ηρακλής Λάρ.), Βασιλόπουλος, Τσανογιάνης, Μπουρντένας, Τενεκές, Αλμπάνης (Ατρόμητοι/Θύελλα), Μουλτσιάς, Μπακογιάνης (Οικονόμος), Καραστέργιος (Αργυροπούλι), Σακελλάρης, Νικολακούλης, Γιανούσης (Αστραπή Ν.Π.), Ευσταθίου (Πελασγιώτιδα), Τσακνάκης, Καλογιάννης (Δήμητρα Γιάνν.), Σπανός (Μελισσοχώρι), Γιαννακόπουλος (Μακρυχώρι).
Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Τσίντζας (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους κ. Τασιόπουλο και Αγγελόπουλο από την ίδια Ένωση.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΠΣ Ηρακλείου-ΕΠΣ Δωδεκανήσου (13:00)
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Μακεδονίας (17:00)
*Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
ΕΠΣ Ξάνθης-ΕΠΣ Αθηνών 4-3 πέν. (1-1)
ΕΠΣ Πιερίας-ΕΠΣ Χανίων 9-8 πέν. (1-1)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass