Ετοιμη για το ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου η ΑΕΛ

Εχει στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2024 12:05

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Χωρίς προβλήματα και με συγκρατημένη αισιοδοξία, η ΑΕΛ είναι έτοιμη για το θεσσαλικό ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο και ώρα 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2.


Δύο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου, οι παίκτες της λαρισινής ομάδας γνωρίζουν πολύ καλά πως αποτελεί μονόδρομος η κατάκτηση των τριών βαθμών, στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για να επιστρέψει η ΑΕΛ στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Αναμφισβήτητα αναμένεται πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως οι «βυσσινί» προετοιμάστηκαν κατάλληλα και γνωρίζουν πολύ καλά πως σε τέτοια ματς παίζουν ρόλο η ψυχολογία και η αποφασιστικότητα που θα επιδείξουν.
Επιπλέον, οι ποδοσφαιριστές καλούνται να αγωνιστούν και για τους φιλάθλους, που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν την ομάδα στην κρίσιμη αυτή αναμέτρηση και οι οποίοι είχαν δυναμική παρουσία στον αγώνα που προηγήθηκε με τον Λεβαδειακό.
Οι Λαρισαίοι φίλαθλοι περιμένουν από τους παίκτες που θα επιλέξει για το αρχικό σχήμα ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης, αλλά και αυτούς που θα αγωνιστούν ως αλλαγές, να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν από τους εαυτούς τους, έτσι ώστε η ομάδα να πάρει το ποθητό αποτέλεσμα και να δείξει με την αγωνιστική της παρουσία πως είναι έτοιμη για τη μάχη των πλέι οφ.
Το ευχάριστο για τον προπονητή είναι πως δεν υφίστανται προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη, για να κάνουν το καθήκον τους και υπερήφανο τον κόσμο της ομάδας.
Σήμερα θα γίνει ένα ελαφρύ ξεμούδιασμα και ακολούθως θα συγκροτηθεί η αποστολή.
* Σημειώνεται πως στον αγώνα του πρώτου γύρου, απ’ όπου είναι και το φωτογραφικό στιγμιότυπο, η ΑΕΛ είχε επικρατήσει με 1-0, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Κώστας Παπαγεωργίου στο 81’.ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(25η αγων., 15:00)
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Κοζάνη-ΠΟΤ Ηρακλής
Αιολικός-ΑΕΚ Β’
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ Β’
Μακεδονικός-Καμπανιακός
Νίκη Βόλου-ΑΕΛ (Action 24)
Αναγέννηση Κ.-Απόλλων Πόντου
ΣΗΜΕΡΑ
(21η αγων., 14:00)
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Χανιά-Ολυμπιακός Β’
Παναχαϊκή-Καλαμάτα (Action 24)
Αιγάλεω-Ηλιούπολη
Καλλιθέα-Διαγόρας Ρόδου
Ιωνικός-Γιούχτας
Τηλυκράτης-Παναθηναϊκός

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass