Σπάρτακος: Κάνει την αθλητική εξέγερση...

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2024 12:21

Μία πολύ όμορφη εκδήλωση, κοπή της βασιλόπιτας του τμήματος μπάσκετ και βόλεϊ του Σπάρτακου (που κάνει την αθλητική εξέγερση) και του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ. Ολύμπια πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου!

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του συλλόγου Καλέτσιος Ηλίας ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, που κάνει τον σύλλογο την πολυπληθέστερη ακαδημία όλα αυτά τα χρόνια.
Το γεγονός αυτό, καθώς και οι επιτυχίες, είναι το αποτέλεσμα ενός παιδαγωγικού αθλητισμού, παράγοντας ταυτόχρονα αθλητικό πολιτισμό!
Η διαχρονικότητα, καθώς και η διαφορετικότητα έρχονται μέσα από τις αξίες, ετοιμάζοντας τόσο αθλητές όσο και ανθρώπους χρήσιμους στην κοινωνία!
Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος της «Ελευθερίας» Κέλλας Σωτήρης και τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Λάρισας Καπετάνος Χρήστος, οι αντιδήμαρχοι Ανδριτσόπουλος Ανδρέας, Παπαλέξης Βαγγέλης, Τερζούδης Χρήστος, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Αργυρόπουλος Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αγορίτσας Χρήστος, ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Δημότσιος Στέλιος και η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αραπατσάνη Αφροδίτη (ήταν μαζί με την παλαίμαχη αθλήτρια Ελίνα Βασβατέκη). Παρών και ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ολύμπια Γιώργος Μαλάκος, που ανέφερε ότι η συγκεκριμένη ομάδα εκπροσωπεί ένα σωματείο περίπου εκατό χρόνων που προέκυψε από τη συγχώνευση ΓΣΛ και Ολύμπια.
Ακολούθησαν βραβεύσεις αθλητών του μπάσκετ που διακρίθηκαν με την κλήση τους στα κλιμάκια της ΕΣΚΑΘ (Πλατανιάς Σωτήρης, Ρήγας Νικόλαος, Κοτρώτσιος Χρήστος, Μαλακος Κίμωνας, Καλέτσιος Κωνσταντίνος, Χαλκίδης Δημήτριος, Νικηφοράτος Παναγιώτης, Σούνας Γιώργος, Μιχαλόπουλος Θωμάς, Χαντζιάρας Θέμης, Γρεμμενας Παναγιώτης, Καλφούτζου Βασιλική, Κουτσοπούλου Φένια και Αρωνιάδη Βάλια) της Τσιτουρας Εύας για την κλήση της στην Εθνική Ομάδα, του Παιδικού Τμήματος Σπάρτακος - Ολύμπια που τερμάτισε πρώτο στον όμιλό του, η σύνθεση του τμήματος: Θεοδώρου Απόστολος, Καλέτσιος Κωνσταντίνος, Μαλακος Κίμωνας, Μαλακος Δημήτριος, Πλατανιάς Σωτήρης, Ρήγας Νικόλαος, Κοτρώτσιος Χρήστος, Γεράσης Γιώργος, Χαλκίδης Δημήτρης, Σχαχου Εράλντο, Νικηφοράτος Παναγιώτης, Τσιόγιας Γιωργής και Αποστολακόπουλος Αντώνης, καθώς και αθλητών που την προηγούμενη χρονιά πέτυχαν την είσοδό τους σε ΑΕΙ (Ζέρβας Αντώνης, Γιαννούτσος Νίκος και Χαλκιάς Γιώργος).
Σειρά στη συνέχεια είχε το τμήμα βόλεϊ με τις δικές του επιτυχίες, οι οποίες αναδεικνύουν το μέγεθος του τμήματος. Για το μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας του, κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο και συνεχίζει να δίνει τις αξίες που χρειάζονται τα παιδιά για να προσπαθούν και να καταφέρνουν τα μέγιστα στον αθλητισμό. Το τμήμα τη χρονιά που πέρασε πέτυχε την πρώτη θέση στην Α2 κατηγορία κορασίδων και την άνοδό της στην Α1. Οι παγκορασίδες βρέθηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά στην 1η θέση του Final 4 της Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.
Οι επιτυχίες δεν σταμάτησαν, καθώς δημιουργήθηκε και τμήμα ενηλίκων γυναικών που πάντα βρίσκεται στο βάθρο των επιτυχιών, έχοντας τη 2η θέση.
Τελειώνοντας την περασμένη χρονιά στο άθλημα του καλοκαιριού υπήρχαν επιτυχίες στο beach volley, στο πρωτάθλημα της περιφέρειας κατακτώντας τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες U-19 & U-17 (1η θέση U-17 για τις Νικοπούλου – Νικοπούλου και 2η θέση για τις αδερφές Κίτσιου Ζωή – Κίτσιου Μένη και για το U-19 1η θέση για τις Νικοπούλου – Νικοπούλου).
Το ζευγάρι Νικοπούλου Χρύσα και Νικοπούλου Νάσια προχώρησε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U-19, κατακτώντας την 3η θέση, που πραγματοποιήθηκε στην Κεφαλλονιά, κλείνοντας έτσι τη χρονιά με την τεράστια γκάμα των επιτυχιών.
«Με ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια αποδέχτηκα την πρόσκληση της λαρισαϊκής ομάδας «Σπάρτακος» και του Ηλία Καλέτσιου, να παρευρεθώ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας ανάμεσα στους αθλητές και τους φίλους του βόλεϊ και μπάσκετ.
Ο αθλητισμός αποτελεί τρόπο ζωής και παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά μας. Τους διδάσκει το ευ αγωνίζεσθαι, τη συλλογική προσπάθεια μέσα από το ομαδικό αυτό άθλημα».
Αυτά δήλωσε ο Λαρισαίος βουλευτής Χρήστος Καπετάνος και συνέχισε αναφέροντας τα εξής: «Ευχαριστώ το Δ.Σ. της Ακαδημίας Μπάσκετ «Σπάρτακος» Λάρισας τόσο για τη σημερινή εκδήλωση όσο και για την προσφορά τους στον αθλητικό τομέα της Λάρισας. Ευχαριστιέμαι κάθε φορά να βρίσκομαι ανάμεσα σε αθλητές και ιδιαίτερα στους μικρότερους και να συζητάω μαζί τους για το πώς βλέπουν την εξέλιξη του αθλητισμού στη χώρα μας, αλλά και την προσωπική τους ανάδειξη και τα όνειρά τους μέσα από τον αθλητισμό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass