Tι γίνεται με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της Super League 2

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΓΑΣ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2024 10:49

Του Σωτ. Κέλλα
Τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης μεταξύ Λεβαδειακού-Μακεδονικού, με τη διακοπή της τηλεοπτικής μετάδοσης στο 78’ και την έντονη διαμαρτυρία της ΑΕΛ, ανάγκασαν τη Διοργανώτρια να πάρει θέση στα γεγονότα ώστε να μη συμβεί εκ νέου τέτοιο φαινόμενο, τη στιγμή που το ενδιαφέρον κορυφώνεται για την άνοδο όπου τη διεκδικούν δύο ομάδες, Λεβαδειακός και ΑΕΛ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας: «Κατόπιν σχετικών δημοσιευμάτων και ανακοινώσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διήμερο και αφορούν στον αγώνα της 22ης αγωνιστικής SL2 Α Ομίλου ανάμεσα στις ΠΑΕ Λεβαδειακός - ΠΑΕ Μακεδονικός και τη μη τηλεοπτική κάλυψη από το 78ο λεπτό έως το τέλος από τη διαδικτυακή μας πλατφόρμα, οφείλουμε να απαντήσουμε τα εξής:
Η Διοργανώτρια Αρχή έχει στείλει ήδη έγγραφη προειδοποίηση προς την εταιρεία με την οποία έχει υπογράψει σχετική σύμβαση για την ανάθεση της διαδικτυακής κάλυψης των αγώνων του Πρωταθλήματος, διαμαρτυρόμενη για τη μη ορθή κάλυψη αυτών και ενημερώνοντας την ότι αν συνεχιστεί στο μέλλον, θα καταγγείλει τη σύμβαση και θα διακόψει τη συνεργασία.
Επίσης οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ένωσης, την έχουν καλέσει αρμοδίως ζητώντας να απαντήσει σχετικά με τους λόγους, για τους οποίους δεν είχαμε ορθή μετάδοση στις αναμετρήσεις Λεβαδειακός - Μακεδονικός και Καμπανιακός - ΑΕΚ Β’.
Ωστόσο οφείλουμε να διευκρινίσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος για λόγους διαφάνειας, καλύπτονται βάσει προδιαγραφών UEFA από κάμερες VEO, τα βίντεο των οποίων δίδονται στις ΠΑΕ μέλη μας ενώ είναι στη διάθεση όλων των αρμοδίων αρχών».
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Ο ΠΛΕΓΑΣ
Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και το μοναδικό ερωτηματικό για τον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ Β’, είναι ο Κώστας Πλέγας που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή, ενώ υπενθυμίζουμε ότι δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Αντράντα και Πεντρόσο.
ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Ο ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, Νάσος Λεωνιδόπουλος, μίλησε χθες για την ήττα του Μακεδονικού από τον Λεβαδειακό, που ήρθε στις καθυστερήσεις με πέναλτι που υπέδειξε ο Τσαγκαράκης. Είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Όλοι μπορούν να διακρίνουν ότι η μπάλα χτύπησε στο πρόσωπό μου. Μάλιστα προσπάθησα να βάλω τα χέρια πίσω μου. Ο διαιτητής θεώρησε ότι βρήκε στο χέρι μου και έδωσε πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού. Δεν πήγα στον διαιτητή. Θεώρησα ότι δεν θα αλλάξει κάτι γιατί η Super League 2 δεν έχει VAR. Είχα και μία πικρία. Στα πλέι οφ θα μιλάμε για άλλο πρωτάθλημα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass