Εξτρέμ και σέντερ μπακ κλείνει η ΑΕΛ

*ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΤΑΪ ΚΑΙ ΜΟΡΕΪΡΑ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2024 12:35

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά τον 34χρονο Νιγηριανό Γκεχίντε Αμπντούλ Φεγί Φατάι (φωτ.), ο οποίος αναμενόταν αργά χθες το βράδυ στη Λάρισα, όπως και ο Μορέιρα που έρχεται δανεικός στην ΑΕΛ από ομάδα της Αργεντινής, θα υπάρξει και άλλη μεταγραφή που αφορά 23χρονο Σέρβο, ο οποίος αγωνίζεται ως εξτρέμ.
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και μετά να γίνει επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ, καθώς και άλλες ομάδες διεκδικούν τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.
Επίσης στα μεταγραφικά θέματα, η ΑΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με Έλληνα σέντερ μπακ, που έμεινε ελεύθερος και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα φορέσει τη βυσσινί φανέλα.
ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ
Κατά τα άλλα, εκτός από τα μεταγραφικά ζητήματα, δεν πρέπει να αγνοούμε πως υπάρχει και το ματς με την Κοζάνη, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στο AEL FC ARENA.
Ένα παιχνίδι στο οποίο η λαρισινή ομάδα έχει ως μοναδικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα, ώστε να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα των Βοιωτών, για να τους πλησιάσει ακόμη περισσότερο.
Η Κοζάνη έχει μια αξιόλογη ομάδα και χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα, για να μην βρεθούν οι βυσσινί προ εκπλήξεων.
Από αγωνιστικής πλευράς, εκτός του Ογκμποε δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη ο Πλέγας, που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ μάλλον δεν θα παίξει και ο Στάμου, που δεν είναι 100% έτοιμος και τη θέση του πιθανόν να πάρει ο Γιανναράκης.
Σήμερα θα συνεχιστεί κανονικά η προετοιμασία, με το πρόγραμμα κυρίως να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής, ενώ ίσως πραγματοποιηθεί και οικογενειακό δίτερμα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ
Ο 29χρονος ρέφερι, Στέφανος-Βάιος Καλαντζής, από την Ένωση Θεσσαλίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Κοζάνη, που θα γίνει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:00 στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2. Συνεργάτες του θα είναι ο Μαρίνος Μαραθωνίτης (Αθηνών) και ο Χρήστος Μητροφάνης (Αθηνών), 4ος ο Στέφανος Ξηρογιάννης από την Ένωση Βοιωτίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass