Με λαρισινό «χρώμα» η απονομή στους διεθνείς

*ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ FIFA ΓΙΑ ΤΟ 2024

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2024 12:32

Σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε προχθές η ΚΕΔ/ΕΠΟ σε ξενοδοχείο της Αθήνας,

απονεμήθηκαν τα σήματα των διαιτητών και των βοηθών που περιλαμβάνονται στον πίνακα των διεθνών για το 2024. Επίτιμος προσκεκλημένος των διοργανωτών ήταν ο Ολλανδός σύμβουλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA Bjorn Kuipers, ο οποίος απένειμε τα σήματα στους διεθνείς συνεπικουρούμενος από τα μέλη της ΚΕΔ.
Η εκδήλωση είχε - για ακόμη μία φορά - έντονο λαρισαϊκό «χρώμα», καθώς το σήμα της διεθνούς παρέλαβε για ένατη φορά η Μελιβοιώτισσα διαιτητής Ανδρομάχη Τσιοφλίκη (διακρίνεται στη φωτογραφία με τον κ. Kuipers), η οποία πήρε το «χρίσμα» το 2016, ενώ είναι εντυπωσιακό ότι στο διάστημα αυτής της οκταετίας στην προεδρία της ΕΠΟ άλλαξαν διαδοχικά έξι πρόσωπα (αιρετοί, αναπληρωτές ή διορισμένοι), που - κατά κανόνα - παραδίδουν τα σήματα (Γκιρτζίκης, Δρόσος, Γραμμένος, Ζαγοράκης, Δημητρίου, Μπαλτάκος)!
Παράλληλα, απονεμήθηκε το σήμα της διεθνούς (από το 2017) βοηθού στη Φαρσαλινή (εκπρόσωπο της ΕΠΣ Χανίων) Γεωργία Κομισοπούλου, η οποία το παρέλαβε από τον σύμβουλο της ΚΕΔ, Αντώνη Καρατζήκα (άλλοτε βοηθός Super League) που κατάγεται από το Λιβάδι Ολύμπου και κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα, όπου υπηρετεί ως αστυνομικός.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass