Ντέρμπι για τις Μικτές ΕΠΣΛ

*ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΤΗΝ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΜΑΓΝΗΣΙΑ) *ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 12:00 ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-14 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 15:00 ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-16 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2024 12:30

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίζονται σήμερα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Μικτών τ

ων Ενώσεων που διοργανώνει η ΕΠΟ. Η ΕΠΣ Λάρισας υποδέχεται στο γήπεδο Μακρυχωρίου τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας (Μαγνησία), με τις αναμετρήσεις να έχουν τον χαρακτήρα του βαθμολογικού ντέρμπι.
Στην Κ-14 οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ στην Κ-16 η ΕΠΣ Θεσσαλίας μοιράζεται την 1η θέση με την ΕΠΣ Λάρισας.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 12:00 για την Κ-14 και στις 15:00 για την Κ-16 αντίστοιχα. Από την πλευρά τους οι προπονητές της ΕΠΣΛ Δ. Τσέτσιλας και Ν. Φώλλας συμπεριέλαβαν στην αποστολή τους παρακάτω παίκτες:
Κ-14 (ώρα προσέλευσης στο γήπεδο Μακρυχωρίου 10:30): Κοψαχείλης, Μπόλης, Γκόβαρης, Βελετάνης, Δαμασιώτης (Ερασ. ΑΕΛ) Παπαδημητρίου, Μέλιος, Μπελιμέζης, Σαμαράς, Κουματζέλης (Ατρόμητοι/ Θύελλα), Τσιακμάκης (Αστραπή ΝΠ) Κουρδής, Σαγρής, Αβραμούλης, Αδαμόπουλος (ΠΑ Ολύμπικ), Έξαρχος, Σακελλαρίου, Τσιρογιάνης (Δήμητρα Γιάνν.), Βουτσιλάς (Ηρακλής Λάρ.), Παπαϊωάννου (ΠΟΕ)
Κ-16 (ώρα προσέλευσης στο γήπεδο Μακρυχωρίου 12:30): Τσιτσώνης, Πατσιώνης, Καραγιάννης, Τζιάρτας, Μετιάζις (Ερασ. ΑΕΛ), Καραστέργιος (Ακαδημία Τυρν.) Ράπτης, Ζτούπης, Νταφόπουλος (Ηρακλής Λάρ.), Τσακνάκης, Καλογιάννης (Δήμητρα Γιάνν.), Μπουρντένας, Τενεκές, Αλμπάνης (Ατρόμητοι/ Θύελλα), Μουλτσιάς (Οικονόμος), Γιαννακόπουλος (Μακρυχώρι), Νικολακούλης, Σακελλάρης (Αστραπή ΝΠ), Ευσταθίου (Συκούριο), Κωστής (Πελασγιώτιδα).
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Θεσσαλίας
ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Τρικάλων
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
Κ-14
ΕΠΣ Θεσσαλίας    3-1    3
————————————————
ΕΠΣ Λάρισας    1-1    1
————————————————-
ΕΠΣ Τρικάλων    1-1    1
ΕΠΣ Καρδίτσας    1-3    0
Κ-16
ΕΠΣ Θεσσαλίας     3-2    3
—————————————————
ΕΠΣ Λάρισας    1-0    3
—————————————————
ΕΠΣ Καρδίτσας    2-3    0
ΕΠΣ Τρικάλων    0-1    0
*Στην 2η Φάση προκρίνονται οι πρώτες ομάδες από τους 13 Ομίλους και οι τρεις καλύτερες δεύτερες ομάδες που συμμετείχαν στους Ομίλους από 1 έως και 12 (εξαιρείται ο 13ος Όμιλος).

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass