Αιφνίδια αποχώρηση Μ. Ζιώγα από την Ανθούπολη

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Κ. ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ ΚΑΙ Θ. ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2024 12:40

Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Ανθούπολης ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά χθες ο Μιχάλης Ζιώγας, μαζί με τους συνεργάτες του Κώστα Μαντζιώκα και Θοδωρή Κυριακούλη, ένα 24ωρο μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι κορυφής της 16ης αγωνιστικής της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ επί του Σμόλικα Φαλάνης με 3-0.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα υπήρξε δυσαρέσκεια σχετικά με τη συμπεριφορά του προέδρου του συλλόγου κ. Πρίφτη προς τον κ. Ζιώγα, που οδήγησε τον προπονητή της Ανθούπολης να πάρει αυτήν την απόφαση.
Στην ανακοίνωσή τους ο Μιχάλης Ζιώγας και οι συνεργάτες του Κώστας Μαντζιώκας και Θοδωρής Κυριακούλης αναφέρουν τα εξής:
«Μετά από 1,5 χρόνο στην τεχνική ηγεσία της ιστορικής ομάδας της Ανθούπολης, πήραμε την απόφαση να αποχωρήσουμε. Παραλάβαμε την ομάδα στη Β’ τοπική κατηγορία και κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα αήττητοι. Φέτος παραδίδουμε την ομάδα αήττητη, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα. Σε 1,5 χρόνο παρουσίας μας στον πάγκο, η ομάδα ηττήθηκε μόλις μία φορά σε επίσημο παιχνίδι, πέρυσι, από την ομάδα του Π.Ο.Ε., που αγωνιζόταν στη Γ’ εθνική κατηγορία, 2 κατηγορίες παραπάνω από τη δική μας, για τον θεσμό του Κυπέλλου. Είμαστε σίγουροι πως με τη δουλειά που έχει γίνει από την αρχή της σεζόν μαζί με τους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την ομάδα του χρόνου η Ανθούπολη θα αγωνίζεται στη Γ’ εθνική κατηγορία. Στους ποδοσφαιριστές της ομάδας οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη στα πρόσωπά μας, για την αφοσίωσή τους στην προπόνηση, αλλά και για το εξαιρετικό κλίμα που έχουν δημιουργήσει στα αποδυτήρια. Κλείνοντας θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως με τις γνώσεις μας, τη μεθοδικότητά μας, την αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, αλλά κυρίως με γνώμονα την αξιοπρέπειά μας έχουμε προπονήσει, διακριθεί και κατακτήσει τίτλους με ομάδες όλων των εθνικών και ερασιτεχνικών κατηγοριών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass