Ζήτησε να φύγει ο Μαξίμ Μαξιμένκο

*Πρωτοχρονιά στο γήπεδο και ο φόβος του κορονοϊού μετά το κρούσμα του Πεντρόσο

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2024 12:00

Του Σωτ. Κέλλα

Πατράλης, Μπρού, Ρούσης αποτέλεσαν ήδη παρελθόν από την ΠΑΕ ΑΕΛ

πριν τελειώσει το 2023 και το πιο πιθανό είναι ένας ακόμα παίκτης να φύγει αλλά το 2024 και αυτός είναι ο 33χρονος Ουκρανός Μαξιμένκο, που ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει από την ομάδα, αφού φέτος μετράει μόλις δύο συμμετοχές (μια σε πρωτάθλημα και μια σε κύπελλο).
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης σεβάστηκε την επιθυμία του παίκτη να φύγει από την ομάδα. Ο Μαξιμένκο στην ΑΕΛ μετράει συνολικά 48 συμμετοχές (1 γκολ) και αγαπήθηκε απ’ όλους για τον χαρακτήρα του, ενώ σίγουρα η συμπάθεια όλων προς το πρόσωπό του είναι δεδομένη αφού από τη Λάρισα βίωσε την αγωνία των δικών του στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Στην ΑΕΛ ήρθε τον Ιανουάριο του 2021 και συμπλήρωσε ήδη τρία χρόνια (το αρχικό συμβόλαιο που είχε υπογράψει ήταν για δυόμισι χρόνια και η ανανέωση έγινε μετά από εισήγηση του πρώην τεχνικού Παναγιώτη Γκουτσίδη). Η αποχώρηση αυτή αλλάζει το αρχικό πλάνο της ΑΕΛ που ήταν να πάρει τρεις παίκτες, αλλά μάλλον αυξάνονται σε τέσσερεις, αφού θα αποκτηθεί και ένας νεαρός σέντερ μπακ για να καλύψει το κενό που θα δημιουργήσει η φυγή του Μαξιμένκο. Υπενθυμίζουμε ότι βασικοί μεταγραφικοί στόχοι είναι να αποκτηθούν ένας επιθετικός κρούσης και ένας πλάγιος επιθετικός. Επίσης ένας ακόμα παίκτης σε θέση που δεν έχει διευκρινιστεί... Παράλληλα όμως με τις μεταγραφικές κινήσεις υπάρχει και προετοιμασία για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης στις 16.00 με την ΑΕΚ Β’ στο Ael Fc Arena που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24. Ο μεγαλύτερος φόβος για την ΑΕΛ αυτή την περίοδο είναι οι ιώσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο κορονοϊός έκανε την επανεμφάνισή του στους «βυσσινί» και πρώτο χτύπημα ήταν στον Πεντρόσο, ο οποίος όμως το ξεπέρασε ανώδυνα και μπαίνει κανονικά σε πρόγραμμα. Οι συστάσεις Δερμιτζάκη προς τους παίκτες αναφέρουν ότι πρέπει να αποφεύγουν τις εξόδους και ιδιαίτερα σε χώρους όπου υπάρχει μαζικότητα κόσμου. Στον αγώνα με την ΑΕΚ Β’ θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Κοσσονού, αλλά υπάρχουν αρκετές λύσεις στη θέση αυτή (Νίνο, Πεντρόσο).

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass