Τα... έψαλαν στην ΑΕΛ

ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ - ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ο ΣΑΡΑΤΕ - ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΟΤΟΡΜΙΝ - ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: ΦΟΡΤΙΣΑΤΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2023 11:27

Του Σωτ. Κέλλα

Τα… έψαλαν χθες στην ΑΕΛ παίκτες από τις ακαδημίες των ομάδων Λαρισαϊκού, Τοξότη και Προμηθέα μετά από πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ν. Λάρισας και το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος Μανώλης Γαραζανάκης, ο γραμματέας Βασίλης Διαμαντάς και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Κόντης.


Τεχνική ηγεσία και παίκτες αντάλλαξαν ευχές με τα μικρά παιδιά και όλοι χάρηκαν την παρουσία τους.
Λίγο αργότερα ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε στους παίκτες και σημείωσε τα εξής: «Γυρίσατε από άδεια και ελπίζω να φορτίσατε τις μπαταρίες σας. Τώρα μας περιμένει μια δύσκολη αποστολή και πρέπει να πετύχουμε».
Η λαρισινή ομάδα την ερχόμενη Πέμπτη, στις 16.00, θα παίξει με την ΑΕΚ Β’ στον πρώτο αγώνα του 2024 που θα μεταδοθεί από το Action 24, ενώ το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο προπονητής είναι ο τραυματισμός του Οτορμίν.
Από κει και πέρα στη διάθεσή του δεν θα είναι ο Σάρατε που βρίσκεται στην Αργεντινή για την αποθεραπεία του και θα επιστρέψει στα μέσα Ιανουαρίου στη χώρα μας. Πάντως, αποκλείεται να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι μέχρι το καλοκαίρι.
Η μετάθεση του αγώνα με την ΑΕΚ Β’ από 3 σε 4 Ιανουαρίου δίνει την ευκαιρία η ομάδα να έχει ένα ρεπό το ερχόμενο Σάββατο, κάτι που οι παίκτες αναμένεται να εκμεταλλευτούν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass