Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2023 9:00

Φιλικό μικτής Κ-16 με τη Δήμητρα Γιάννουλης

Καλούνται από τους προπονητές της ΕΠΣ Λάρισας Δημήτρη Τσέτσιλα και Νίκο Φώλλα οι παρακάτω παίκτες (γεννηθέντες 2008-2009) να βρίσκονται στο γήπεδο της Γιάννουλης αύριο Παρασκευή 29/12, στις 15:00, για φιλικό της Μικτής Κ-16, με την ομάδα της Γιάννουλης: Ράπτης, Ζντούπης, Νταφόπουλος, Παπαδήμας, Τσότσος, Τσανούκας (Ηρακλής Λάρ.), Πατσιώνης, Τσιτσώνης, Καραγιάννης, Μετιάζις, Τζάρτας, Αλμπάνης (ΑΕΛ), Μπακογιάννης, Μουλτσιάς (Οικονομος), Νικολακούλης, Σακελλάρης (Αστραπή Ν.Π.), Κωστής (Πελασγιώτιδα), Ευσταθίου (Συκούριο), Λάλλας, Γιαννακόπουλος (Μακρυχώρι), Καραστέργιος (Ακαδημία Τυρν.), Χατζόπουλος (Τοξότης).

 

Ο Πογέτ φαβορί για την Πλίμουθ
Συμφωνα με ΜΜΕ της Βρετανιας

Ο Ουρουγουανός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Γκουστάβο Πογέτ εμφανίζεται σαν κορυφαίο φαβορί -σύμφωνα με την ιστοσελίδα yorkshireeveningpost- να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πλίμουθ. «Ο πρώην βοηθός προπονητής της Λιντς Γιουνάιτεντ Γκας Πογέτ είναι το τρέχον φαβορί για να αναλάβει την Πλίμουθ. Ο Γκουστάβο Πογέτ πρόσφατα αποκάλυψε -μιλώντας στην ιστοσελίδα New Betting Sites- ότι θα του άρεσε πολύ να επιστρέψει μια μέρα στη Σάντερλαντ και να... αναζωπυρώσει τη σχέση του με τους φιλάθλους στις «Μαύρες Γάτες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass