Μία Τυρναβίτισσα παίκτρια της αγωνιστικής στη βόλεϊ λιγκ γυναικών

*ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2023 12:50

Η Τυρναβίτισσα Φερονίκη Ζιώγα του Ηλυσιακού είναι η πολυτιμότερη παίκτρια 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της βόλεϊ λιγκ των γυναικών.
Η διαγώνια της ομάδας των Ιλισίων πέτυχε 23 πόντους με 21/50 τελειωμένες επιθέσεις και 2 άσους στη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ στο «Μελίνα Μερκούρη», σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου στο γυναικείο βόλεϊ.


Η Φερονίκη Ζιώγα γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1996 και ξεκίνησε το βόλεϊ στον Τύρναβο. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Ένωση Ελασσόνας, στην ΕΑ Λαρίσης, στον ΑΟ Λαμίας, στην Κόρινθο, στους Μακεδόνες Αξιού, στον Ολυμπιακό, στον ΑΟ Θήρας και από το καλοκαίρι του 2023 βρίσκεται στην ομάδα του Ηλυσιακού. «Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχαμε να χάσουμε κάτι. Πήγαμε για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Δώσαμε το 100% του εαυτού μας και βρεθήκαμε συνολικά σε πολύ καλή μέρα. Μας δόθηκε η ευκαιρία, την αρπάξαμε και πήραμε ένα σπουδαίο τρίποντο» σχολίασε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η Φερονίκη Ζιώγα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass