ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ:

Θα μας έπιαναν στον …ύπνο

*ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ *ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2023 12:45
Ο Οτορμίν μαζί με την αδελφή του Βαλεντίνα (δεξιά) που ήρθε από την Ουρουγουάη  εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της ομάδας  προχθές και επισκέφθηκε την Ακρόπολη Ο Οτορμίν μαζί με την αδελφή του Βαλεντίνα (δεξιά) που ήρθε από την Ουρουγουάη εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της ομάδας προχθές και επισκέφθηκε την Ακρόπολη

Του Σωτ. Κέλλα

Από χθες η ΑΕΛ μπήκε σε ρυθμούς …Καμπανιακού με τον οποίο αγωνίζεται το ερχόμενο Σάββατο στις 15.00 στο γήπεδο της Χαλάστρας στη Θεσσαλονίκη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά (με συνδρομή) από το κανάλι της Super League 2. Λεπτομέρειες για τον τρόπο πληρωμής θα ανακοινώσει σήμερα η διοργανώτρια.


Στο μεταξύ χθες πριν την προπόνηση ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε στους παίκτες της ομάδας για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου (3-0) και τόνισε ότι λίγο έλειψε να τους πιάσουν οι αντίπαλοι στον …ύπνο, αφού ξεκίνησαν πιο δυνατά και κέρδισαν πέναλτι το οποίο ευτυχώς απέκρουσε ο Σουλούκος δείχνοντας τις ικανότητές του.
Στη συνέχεια είπε ότι συνήλθαν και υπενθύμισε τα λόγια πριν τον αγώνα στους παίκτες ότι από αυτούς εξαρτώνται όλα στον συγκεκριμένο αγώνα και ότι κάθε παιχνίδι έχει τους ίδιους βαθμούς.
Για το παιχνίδι του Σαββάτου θα έχει στη διάθεσή του και τον Γιανναράκη που αποθεραπεύτηκε, ενώ θα πρέπει όλοι να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε μετά τη λήξη του Σαββατιάτικου παιχνιδιού η ομάδα να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.
Από τώρα αρχίζει ο Δερμιτζάκης με τους συνεργάτες του να προετοιμάζουν το πρόγραμμα των εορταστικών ημερών. Πληροφορίες θέλουν Πρωτοχρονιά να κάνουν στο γήπεδο, αφού υπάρχουν αμέσως μετά την έλευση του νέου χρόνου αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ τα Χριστούγεννα θα υπάρχουν διακοπές τριών ή τεσσάρων ημερών. Ακόμα δεν έχει ανακοινώσει κάτι το τεχνικό επιτελείο.
Ο ΜΕΛΙΤΖΑΝΙΔΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ-ΑΕΛ
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου και την 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο Γιώργος Μελτζανίδης από τον Σύνδεσμο Ημαθίας, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Καμπανιακό, που θα γίνει στο Γήπεδο Καμπανιακού Χαλάστρας το Σάββατο (16/12, 15:00). Βοηθοί του ο Άγγελος Ζήδρας (Δράμας) και ο Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης). Τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Τακίδης (Κιλκίς) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Πέτρος Κοτούλας από την Ε.Π.Σ. Κιλκίς.
Αναλυτικά:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ (14η αγωνιστική)
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου
Καμπανιακός-ΑΕΛ (15.00, Καμπανιακού): Μελτζανίδης (Ημαθίας), Ζήδρας (Δράμας), Τζιώτζιος (Θράκης), 4ος: Τακίδης (Κιλκίς), παρ.: Κοτούλας (Κιλκίς)
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου
Αιολικός-Κοζάνη (13.00, Μυτιλήνης): Μαχαίρας (Αθήνας), Σταυρόγλου (Αθήνας), Μπάλας (Τρικάλων),4ος: Αλάμπεης (Αθηνών), παρ.: Καμπούρης (Εύβοιας)
ΑΕΚ Β-Αναγέννηση Καρδίτσας (14.00 Action 24, Σεραφείδειο)-ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων), Φίλος (Βοιωτίας), Καλλής (Αν. Αττικής), 4ος: Χρόνιας (Αχαίας), παρ.: Βράκας (Εύβοιας)
Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου
ΠΟΤ Ηρακλής-Μακεδονικός (14.00, Καμπανιακού): Τομαράς (Θράκης), Κουβαλάκης, Κοτανίδου (Δράμας), 4ος: Μυλοπούλου (Καβάλας),
Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ Β (15.00, Πολυκάστρου): Κόκκινος (Χαλκιδικής), Κουφός (Μακεδονίας), Τσικλιτάρη (Πιερίας), 4ος: Μέγας (Πιερίας), παρ.: Βλάχος (Γρεβενών)
Ρεπό: Νίκη Βόλου, Λεβαδειακός.
ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ Β’
Σημαντική νίκη, με την οποία απομακρύνεται ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στον Α’ όμιλο της Super League 2, πανηγύρισε χθες (13/12) η ΑΕΚ Β’. Ο «Δικέφαλος» επιβλήθηκε 1-0 της Κοζάνης στο-κεκλεισμένων των θυρών-«Σεραφείδειο», στην εξ αναβολής αναμέτρηση με την οποία «έπεσε η αυλαία» της 10ης αγωνιστικής, και «έπιασε» τη σημερινή αντίπαλό του στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη στο αυτογκόλ του Τσιμπούκα στο 43’.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες)
1. Λεβαδειακός    26
2. ΑΕΛ    24
3. Μακεδονικός    20
4. Νίκη Βόλου    18
5. Αναγέννηση Καρδίτσας    14
6. Κοζάνη    14
7. ΑΕΚ Β’    14
8. ΠΟΤ Ηρακλής    13
9. ΠΑΟΚ Β’    13
10. Αιολικός    12
11. Καμπανιακός    9
12. Απόλλων Πόντου    8
* Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας έχει αποβληθεί από το Πρωτάθλημα Super League 2, 2023-24 με απόφαση του Δ.Σ. της Διοργανώτριας (26.9.23).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass