Μικρές αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2023 12:47

Νέα ΑΜΚ ύψους 6,1 εκατ. ευρώ στην ομάδα του ΠΑΟΚ

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία προχώρησε στην απόφαση για νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 6.105.000 ευρώ, την οποία αναμένεται να καλύψει εξ ολοκλήρου ο Ιβάν Σαββίδης.


Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κυριάκος Κυριάκος, η Μαρία Γκοντσάρεβα, ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Δημοκράτης Παπαδόπουλος, αλλά και ο νομικός σύμβουλος Αχιλλέας Μαυρομάτης ήταν αυτοί που έδωσαν το «παρών» στη Γ.Σ. Πέραν της ΑΜΚ, αποφασίστηκε να διατηρηθεί το 9μελές Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ που αποτελείται από τους Ιβάν Σαββίδη, Μάκη Γκαγκάτση, Μαρία Γκοντσάρεβα, Κυριάκο Κυριάκο, Περικλή Παπαδόπουλο, Βασίλη Χατζηαποστόλου, Άγγελο Αναστασιάδη, Δημήτρη Μουτσάκη και Δημοκράτη Παπαδόπουλο.

 

Νέος προπονητής του Ολυμπιακού ο Κ. Καρβαλιάλ

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ως ο νέος τεχνικός του συλλόγου και αντικαταστάτης του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο 58χρονος Πορτογάλος τεχνικός, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης, θα οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στη συνέχεια της σεζόν, ενώ μαζί με την ανακοίνωση παρατέθηκε ένα σύντομο βιογραφικό του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass