Ενα κύπελλο με καθυστέρηση τριών ετών…

*ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ «ΔΥΝΑΜΗ»

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2023 12:10

Μετά από τρία χρόνια απονεμήθηκαν… μετάλλια και κύπελλο στην όμορφη Βέροια για τη λαρισινή ομάδα πινγκ-πονγκ Α.Σ. Δύναμη για τα αγωνιστικά έτη 2018-19 και 2019-20 στην επιτραπέζια αντισφαίριση για το Πρωτάθλημα Β’ εθνικής κατηγορίας γυναικών Βόρειας Ελλάδας.

Αν και πέρασαν 3 χρόνια, η προσπάθεια της γυναικείας ομάδας της Δύναμης Α.Σ. Λάρισας έχει γράψει την ιστορία της. Χάλκινο μετάλλιο το 2019 και χρυσό το 2020 με ταυτόχρονη άνοδο της ομάδας στην Α2 εθνική κατηγορία.
Η πρόεδρος της ομάδας εκείνη τη χρονική περίοδο Έλλη Αμπελακιώτη παρέλαβε το κύπελλο και τα μετάλλια των ομάδων στην τελετή απονομής της ΕΦΟΕΠΑ στη Βέροια.
Την ομάδα που κατέκτησε την τρίτη θέση το 2019 στη Βόρεια Ελλάδα αποτελούσαν οι αθλήτριες Ζαρμακούπη Δανάη, Λέτσικα Ύρια, Ζησούλη Έλενα και Μαλαχτάρη Ολυμπία, ενώ τη χρυσή ομάδα της ανόδου αποτελούσαν οι Ζησούλη Έλενα, Κοκκινίδου Βάια, Σοφιανού Άννα, Τζαρίδου Στέλλα και η αρχηγός ήταν η Μαλαχτάρη Ολυμπία. Πήραν την πρώτη θέση στη Β’ Εθνική Βορείου Ελλάδας και ανέβηκαν στα σαλόνια της Α2 εθνικής κατηγορίας.
Η Έλλη Αμπελακιώτη μετά το τέλος της απονομής δήλωσε τα εξής: «Θα ήθελα να συγχαρώ ξεχωριστά τον προπονητή μας και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Στέφανο Αμπελακιώτη που οδήγησε τις ομάδες στα μετάλλια. Είναι πραγματικά εκπληκτικό πως η Λάρισα από το μηδέν κατάφερε να φτάσει ψηλά χάρη σε ένα όνειρο και ένα πιστεύω. Όταν τα παιδιά μας πιστεύουν στο όνειρο και προσπαθούν, ο αθλητισμός στο μέλλον αργά ή γρήγορα ανταμείβει. Και οι αθλήτριές μας μαζί με τον προπονητή τους με την αξία τους κατέκτησαν την κορυφή της κατηγορίας. Είναι σημαντική για το μέλλον των παιδιών η ενασχόληση με τον αθλητισμό και προσφέρει αξίες ανεκτίμητες. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι γονείς των παιδιών που στήριξαν τις αθλήτριες και την ομάδα μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass