Με σύμμαχο την ψυχολογία, αλλά και την παράδοση

*ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2023 12:15

Του Σωτ. Κέλλα
«Είμαι μαζί σας και αν κερδίσουμε τη Νίκη Βόλου θα είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είναι αδιάφορος. Μπορεί να έχασε στην Καρδίτσα, αλλά την ενδιαφέρουν αυτά τα παιχνίδια. Θα είναι ένας δυνατός αγώνας που πρέπει να έχουμε πάθος και αυτοσυγκέντρωση».

Αυτά ήταν τα λόγια χθες του τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη στους παίκτες της ΑΕΛ ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Νίκη Βόλου (15.00, Ael Fc Arena) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League 2 και αφού προηγουμένως είχε κάνει ανάλυση του αντιπάλου στους ποδοσφαιριστές, ενώ κατά πληροφορίες είχε ατομικές συζητήσεις, δείχνοντας ότι υπολογίζει όλη την ομάδα σε έναν αγώνα που η ΑΕΛ θέλει να το κερδίσει ώστε να πλησιάσει τον Λεβαδειακό.
Η ψυχολογία των παικτών είναι καλή μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Λιβαδειά με 1-1, κάτι που δείχνει και τις δυνατότητες που έχουν οι «βυσσινί» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σύμμαχος είναι και η παράδοση καθώς η ΑΕΛ μετράει έντεκα νίκες σε δεκαέξι παιχνίδια έναντι του αντιπάλου της εντός έδρας και τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια έχουν τελειώσει ισόπαλα.
Βέβαια δεν παίζει η παράδοση αλλά οι παίκτες της ομάδας που καλούνται να τα δώσουν όλα. Σχετικά με το αρχικό σχήμα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ηλιάδης και τη θέση του διεκδικούν ο Γιανναράκης με τον Μαξιμένκο . Αν κρίνουμε από την αλλαγή κόντρα στον Λεβαδειακό, ο πρώτος έχει περισσότερες πιθανότητες.
Στα πλάγια διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα ο Νίνο, όπου ήταν πολύ καλός στα τελευταία παιχνίδια παρά τον τραυματισμό του.
Στο αρχικό σχήμα λογικά θα ξεκινήσουν οι: Σουλούκος, Γιανναράκης (ή Μαξιμένκο), Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Μαϊδανός, Κοσσονού, Αντράντα, Οτορμίν, Μαυριάς (ή Νίνο), Πεντρόσο.
Οι 22 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης, είναι οι: Σουλούκος, Θεοδωρόπουλος, Βενετικίδης, Μαξιμένκο, Στάμου, Καλουτσικίδης, Γιανναράκης, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Πλέγας, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Πατράλης, Νίνο, Αντράντα, Κοσσονού, Κ. Παπαγεωργίου, Οτορμίν, Μαυριάς, Πεντρόσο, Μπρου και Ογκμπόε.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να έχει στη διάθεσή του 20 ποδοσφαιριστές, τους: Γκαραβέλη, Κραβαρίτη, Τοπαλίδη, Κάσσο, Στίκα, Αναστασίου, Να’α, Μπαχανάκ, Γρομητσάρη, Κυριακίδη, Πέττας, Λίταινα, Γαβριηλίδη, Παναγιωτίδη, Μιράντα, Πολίτη, Κρητικό, Ριμπέιρο, Τζιώρα και Μοράρ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο 41χρονος , Δημήτρης Μαλούτας, από τον Σύνδεσμο Ημαθίας, θα διαιτητεύσει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Νίκη Βόλου, που είναι προγραμματισμένη να γίνει στο AEL FC ARENA σήμερα Κυριακή (03/12, 15:00). Βοηθοί του θα είναι ο Νίκος Τοροσιάδης (Μακεδονίας) και ο Αργύρης Νταβέλας (Μακεδονίας). Τέταρτος θα είναι ο Νίκος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Τοπούζης από την Ε.Π.Σ. Τρικάλων.
ΙΣΟΠΑΛΙΑ
Εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 για την ΑΕΛ U-17 με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, στο γήπεδο Μακρυχωρίου Λάρισας για την 5η αγωνιστική της 2ης φάσης του ΣΤ’ ομίλου του πρωταθλήματος U-17 της Super League 1. Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε στο 8’ με τον Αλεξίου, ενώ στο 46′ η ΑΕΛ ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Τον αγώνα παρακολούθησε και ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αναλυτικά η 12η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
15:00, ΠΟΤ Ηρακλής-Κοζάνη
15:00, ΑΕΚ Β’-Αιολικός
15:00, ΠΑΟΚ Β’-Λεβαδειακός
15:00, ΑΕΛ-Νίκη Βόλου
15:00, Απόλλων Πόντου-Αναγέννηση Καρδίτσας
ΑΥΡΙΟ
15:00, Καμπανιακός-Μακεδονικός
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεβαδειακός 23*
2. ΑΕΛ 18**
3. Μακεδονικός 16**
4. Νίκη Βόλου 15**
5. Αναγέννηση Καρδίτσας 14**
6. ΠΑΟΚ Β’ 13**
7. Κοζάνη 13*
8. ΠΟΤ Ηρακλής 11**
9. Αιολικός 11**
10. ΑΕΚ Β’ 7**
11. Καμπανιακός 6**
12. Απόλλων Πόντου 5**
*Έχουν κάνει το ένα ρεπό τους
**Έχουν κάνει τα δύο ρεπό τους
***Έχουν παιχνίδι λιγότερο ΑΕΚ Β’, Κοζάνη
Η ΕΠΟΜΕΝΗ 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αιολικός – ΠΟΤ Ηρακλής
Μακεδονικός – ΑΕΚ Β’
Νίκη Βόλου – ΠΑΟΚ Β’
Αναγέννηση Καρδίτσας – Καμπανιακός
ΑΕΛ – Απόλλων Πόντου
Ρεπό: Κοζάνη, Λεβαδειακός

 

Η αλλαγή της ώρας στο Κύπελλο Ελλάδας
Σύμφωνα με πληροφορίες η αλλαγή της ώρας του αγώνα Κυπέλου Ελλάδας ΑΕΛ-Ατρομήτου (15.30) έγινε με υπόδειξη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας λόγω μέτρων ενόψει εκδηλώσεων για τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass