Λιλιπούτειοι άσσοι... εν δράση

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2023 11:30

Εύκολα ο Απόλλων Λάρισας
*Επιβλήθηκε της Χαραυγής με 8-0 και οδηγεί σταθερά την κούρσα στον 2ο Όμιλο

Νίκη με το ευρύ 8-0 επί της Χαραυγής πέτυχε χθες στο Θεσσαλικό ο Απόλλων Λάρισας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του πρωταθλήματος Κ-16. Έτσι οι «κυανόλευκοι» οδηγούν σταθερά την κούρσα του πρωταθλήματος, διατηρώντας το απόλυτο με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.


Τα γκολ για τον Απόλλωνα Λάρισας πέτυχαν οι Τσαχτσίρας 2, Κατσάνος, Μιχαλόπουλος, Γιούγκα, Σεφεριάδης, Καζατζής Γ. και Ανδρέου.
ΧΑΡΑΥΓΗ (Χρ. Φιλίππου): Σάγια, Παπαϊωάννου, Καρκατσέλος, Μανίκας, Κλιματσάκης, Κοταρέλας, Γκανάβας, Δερβένης, Δουλγεράκης, Μπερντούφι, Νιάκας (Μίχος)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Μπαρλαγιάννης): Δαμασουλιώτης, Μιχαλόπουλος, Γιούγκα, Κατσάνος, Πιλτσούλης, Ανδρέου, Σεφεριάδης, Πλούμπης, Τσαχτσίρας, Κωστόπουλος, Καζατζής Γ. (Καζατζής Αλ., Βλαχάκης, Γκουτσίδης, Σωτηρίου, Πιτσίλκας)

 

 

2.jpg

Είχαν όρεξη οι μικροί των «κυανολεύκων»
* Ο Ηρακλής Λάρισας κέρδισε με το εμφατικό 11-0 τη Χαραυγή

Νίκη με μεγάλο σκορ για την Κ-14 του Ηρακλή Λάρισας στον 1ο Όμιλο του οικείου πρωταθλήματος. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν της Χαραυγής με 11-0 και σκαρφάλωσαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Τα γκολ για τους νικητές έτυχαν οι Αθανασόπουλος 4 (είχε και ένα δοκάρι), Βουτσιλάς 2, Μπεκιάρης 2, Αλαράι 2 και Τοπάλης
ΧΑΡΑΥΓΗ (Χρ. Φιλίππου): Μήτσης, Ντιζές, Καραφέρης, Καπέλας, Ορφανάκης, Γαλλιός, Τσίγκας, Τσιμούλης, Πιτσαρής, Μπασδέκης, Υφαντίδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Χριστίδης): Τσουράκης, Γώγος, Ξαρχουλάκος, Γκιάστας, Τοπάλης, Μπεκιάρης, Πάντος, Βουτσιλάς, Παπαμαργαρίτης, Ευαγγέλου, Αθανασόπουλος (Ζιώγας, Αλαράι, Γιάκας, Ντέλης, Νταφόπουλος, Λακιάρας

 

 

3.jpg

Ντέρμπι στο «Γ. Μητσιμπόνας»
* Η Νίκη Μιχαήλ επιβλήθηκε του Προμηθέα με 3-2

Σ’ ένα παιχνίδι που εξελίχτηκε σε ντέρμπι για την 3η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του πρωταθλήματος Κ-16 η Νίκη Μιχαήλ επικράτησε στο «Γ. Μτσιμπόνας» του Προμηθέα με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4’ με τον Μπαλαμώτη, οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 33’ με το δοκάρι του Σεΐζη, για να φτάσουμε στο 52’ όταν ο Φ. Τζιώρας ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 72’ ο Ρακιτζόγλου έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Νίκη Μιχαήλ (1-2), ενώ στο 79’ ο Κουσιωρής με πέναλτι (το κέρδισε ο Ρακιτζόγλου) ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 80’ ο Παπουλιάκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ε. Στεφανής): Π. Τζώρας, Τσάρας, Παραλυκούδης, Τσεφανή, Β. Τζώρας, Β. Αρσενίου, Σταυροθεόδωρος, Φ. Τζώρας, Παπουλιάκος, Σεΐζης, Χρηστίδης (Τζίκας, Αντωνούλης).
ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ (Δ. Σκλάβος): Κανάτας, Βούγιας, Τσιλιώνης, Στουρνάρας, Κουσιωρής, Δαλδάς, Διαμαντής, Μπακόπουλος, Λάζος, Μπαλαμώτης, Μυλωνάς (Τζουρμακλιώτης, Λιανός, Θεοδοσίου, Ρακιτζόγλου)

 

4.jpg

Κ-16
Ορθιος και στη Μελία ο Ηρακλής Λάρισας (1)

* Νίκησε με 2-1 την Πελασγιώτιδα σ’ ένα ενδιαφέρον ματς και διατηρήθηκε στην κορυφή του 1ου Ομίλου

Νικητής από τη γήπεδο Μελίας έφυγε ο Ηρακλής Λάρισας (1), ο οποίος επικράτησε της Πελασγιώτιδας με 2-1 για την 3η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος Κ-16. Οι δύο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές και πρόσφεραν ωραίο θέαμα, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10’ με το πλασέ του Μπατρακούλη μετά από ασίστ του Ζντούπη, ενώ στο 30’ ο Τσιανούκας με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έγραψε το 0-2.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 38’ με τον Τσαρτσαρά, ενώ είχαν δοκάρι με τον Ανυφαντή.
Πολλές χαμένες ευκαιρίες από τον Ηρακλή κυρίως με τους Τσότσο, Νταφόπουλο, Παπαδήμα, Ζντούπη και Τσιανούκα, ενώ ορισμένες αξιόλογες στιγμές είχε η Πελασγιώτιδα με τους Τσαρτσαρά, Τζήκα και Ραμιώτη.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Γ. Νεράντζης): Σαντιμπατάκης, Σκούφας, Τόλιος, Γκόλαντας, Τρέχας, Κωστής, Ραμιώτης, Τσαρτσαράς, Ανυφαντής, Τζήκας, Στεργιάκης (Γιαννακίδης, Γκόγκος, Τσαλικίδης, Πάνου)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (1) (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Τσουράκης, Ράπτης, Ράμα, Τρουβάς, Μπεκιάρης, Κούρτης, Θάνος, Ζντούπης, Μπατρακούλης, Τσότσος, Τσιανούκας (Νταφόπουλος, Παπαδήμας, Κατής, Σουλιώτης)

 

5.jpg

K-14
«Εσπασε το ρόδι» η Δήμητρα Γιάννουλης
* Πέτυχε την πρώτη της νίκη με 5-0 επί του Λαρισαϊκού

Σε αγώνα για την 3η ημέρα του πρωταθλήματος Κ-14 στον 2ο Ομίλο η Δήμητρα Γιάννουλης επιβλήθηκε του Λαρισαϊκού με το ευρύ 5-0. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα της Δήμητρας που έδειξε ικανοποιητικά στοιχεία. Το σκορ άνοιξε στο 3’ ο Δεληχάς με κοντινό σουτ και ακολούθησε στο 7’ ο Τσιρογιάννης Αγγ. με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή (2-0), ενώ στο 15’ ο Ζήδρος βγήκε τετ α τετ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.
Στο 25’ ο Δεληχάς έγραψε το 4-0, ενώ στο 50’ ο Εμμανουήλ μετά από ωραία ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ι. Μπαμπάλης): Παλάντζας, Αβδουλάς, Σακελλαρίου, Σταμάτης, Κεντρούλης, Καλογιάννης, Τσιρογιάννης Αγγ., Ζήδρος, Δεληχάς, Εμμανουήλ, Τσαλκιτζάκος (Αγγελακόπουλος, Μπέμπος Τ., Μπέμπος Αθ., Χατζής, Τσιρογιάννης Β., Δαουλάρης, Γκονέλας, Αντωνόπουλος, Χριστοδούλου, Σανταγιάννης)
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Ζ. Χολέβας): Ευαγγέλου X., Φpάγκος, Σακαβίτσης, Δάσσιος Γ. Mυλωνάς, Ευαγγέλου Δ., Tζαβέλλας, Φλώρος, Πατσιαούρας, Δάσσιoς I., Παπαδημητρίου (Kαραβιώτης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass