ΠΣΑΤ:

Καλό ταξίδι Σπύρο...

*ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2023 12:03

Φτωχότερη θα είναι η οικογένεια του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας αναφέρει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου σε ανακοίνωσή του στο άγγελμα του θανάτου του δημοσιογράφου και μέλους του Σπύρου Κανέλλου προχθές σε ηλικία 67 ετών.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), του οποίου υπήρξε μέλος ο Σπύρος Κανέλλος, αναφέρει στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του τα εξής:


«Ο Σπύρος Κανέλλος είχε γεννηθεί την 1η Απριλίου 1956 στη Λάρισα, όπου διέμενε και όπου άσκησε το επάγγελμα του δημοσιογράφου.
Εργάστηκε στη Δημοτική Τηλεόραση της Λάρισας, στον τηλεοπτικό σταθμό TRT της Θεσσαλίας, ο οποίος ήταν από τους πρώτους τοπικούς την εποχή που έγιναν ιδιωτικά κανάλια, καθώς και στον ραδιοφωνικό σταθμό «HEAT FM».
Στη μεγάλη καριέρα του εργάστηκε και στις εφημερίδες «Φιλελεύθερος», «Διασκέδαση» και «Νέος Αθλητικός Κόσμος».
Ο Σπύρος Κανέλλος ήταν ενεργό μέλος του ΠΣΑΤ και μετείχε σε αποστολές του Συνδέσμου μας.
Η μεγάλη αγάπη του ήταν η φωτογραφία. Υπήρξε εξαιρετικός φωτογράφος και καλλιτέχνης της τέχνης της φωτογραφίας.
Στην τελευταία κατοικία του, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας, τον συνόδευσαν χθες Τρίτη 28 Νοεμβρίου, η πολυαγαπημένη σύζυγός του Ιωάννα, τα παιδιά του Ελβίρα και Βασίλης, συγγενείς, πολλοί συνάδελφοί του και αγαπημένοι φίλοι.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Σπύρου Κανέλλου.
«Καλό ταξίδι Σπύρο Κανέλλο...».
Επίσης, ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΑΕΛ, στην οποία αναφέρει τα εξής: «ΗΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του αθλητικογράφου Σπύρου Κανέλλου και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Σπύρος Κανέλλος έφυγε στα 67 του χρόνια μετά από άνιση μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο.
Υπήρξε για δεκαετίες δημιουργός ραδιοτηλεοπτικών παραγωγών (Σαγκάη, Heat FM, TRT), κοντά στο ρεπορτάζ της ΑΕΛ και παρουσιαστής τοπικών αθλητικών εκπομπών. Υπήρξε υπεύθυνος αθλητικών τμημάτων σε ΜΜΕ. Μάλιστα, για πολλά έτη συνεργάστηκε με τον αείμνηστο Κώστα Μπετχαβέ στην εφημερίδα «Νέος Αθλητικός Κόσμος», στην έκδοση «διασκέδαση», σε διαφημιστική εταιρεία και στο ραδιόφωνο. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους δημοσιογράφους και όχι μόνο. Ανέκαθεν υποστήριζε την ΑΕΛ με σοβαρή και αξιέπαινη τοποθέτηση στα καθημερινά θέματα και στις μεγάλες στιγμές του βυσσινί ρεπορτάζ. Ο Σπύρος Κανέλλος βοήθησε δυναμικά και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα τον Τοξότη Λάρισας».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ
Στο τελευταίο αντίο στον Σπύρο Κανέλλο στο Νέο Κοιμητήριο ήταν παρόντες όλοι σχεδόν οι συνεργάτες του (δημοσιογράφοι και τεχνικοί) στα μέσα που δούλεψε. Μεταξύ άλλων, είδαμε τους Γιάννη Συμεωνίδη, Ανδρέα Γιουρμετάκη, Ελένη Μόκα, Τζένη Κουτούμπα, Μαργαρίτα Θεοχάρη, Κωνσταντίνα Μπόκοτα, Δημήτρη Μπετχαβέ, συνάδελφοι του από άλλα μέσα (Χρήστος Τσαντήλας, Βαγγέλης Ρηγόπουλος), αλλά και πολλά άτομα από τον αθλητικό χώρο. Διακρίναμε τους παλαίμαχους παίκτες της ΑΕΛ Τάκη Παραφέστα, Νίκο Αργυρούλη, Χρήστο Ανδρεούδη, Γιώργο Πλίτση, Κώστα Κολομητρούση, Λάκη Παγκαρλιώτα, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΛ, Μιχάλη Παπαγεωργίου, τον παλαίμαχο παίκτη του μπάσκετ Τάκη Κουραμά και άλλους...
ΣΩΤ. ΚΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass