Τροπαιούχος η ΑΕΛ

* ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΕΣΠΕΚΕΛ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ * ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΝ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2023 11:30

Την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΠΕΚΕΛ μετά από πέντε χρόνια πανηγύρισε η ομάδα βόλεϊ της ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» επικράτησαν της Αργούς Βόλου με 3-1 σετ μετά από έναν συναρπαστικό τελικό που διεξήχθη στο κλειστό της Νεάπολης και πέτυχαν τον πρώτο φετινό τους στόχο.


Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στον μεγάλο τελικό της φετινής διοργάνωσης που πρόσφερε πλούσιο θέαμα, αλλά και πολλές συγκινήσεις.
Η ΑΕΛ ήταν ανταγωνιστική και επέδειξε αποφασιστικότητα απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως η ομάδα του Βόλου. Με παίκτες που προέρχονται κυρίως από τις ακαδημίες και με έναν νεανικό κορμό, η ομάδα του Νίκου Νικητάκη έστειλε ευοίωνα μηνύματα για τη συνέχεια της φετινής περιόδου και κυρίως ότι διαθέτει το σθένος και την ποιότητα για να κάνει το βήμα παραπάνω.
Η επικράτηση στα δύο πρώτα σετ ήταν εύκολη για τη λαρισινή ομάδα, με την Αργώ να μπαίνει ξανά στο παιχνίδι κερδίζοντας το τρίτο σετ και μειώνοντας το σκορ σε 2-1.
Το 4ο σετ είχε εντυπωσιακή εξέλιξη, όπως αποδεικνύει το τελικό 31-29 υπέρ της ΑΕΛ, με τους «βυσσινί» να σφραγίζουν τη νίκη και μαζί την κατάκτηση του τροπαίου.
Τα σετ τελείωσαν: 25-14, 25-16, 16-25, 31-29.
ΑΕΛ (Ν. Νικητάκης): Αρχοντής, Βουτυρίτσας, Δορδοκίδης, Παπακωνσταντίνου, Γκοτοβός, Ματούλας, Νιακόπουλος (λ.), Αντωνακάκης, Αλεξόπουλος, Πλατής, Στασινός, Καμπούρης (λ.), Κοτούλας, Τσιώλης, Καββαδίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass