Α.Ε. Κιλελέρ-Σβορώνος στην Αγιά

ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσίευση: 23 Νοε 2023 12:15

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ο αγώνας της 12ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο ανάμεσα στην Α.Ε. Κιλελέρ και τον πρωτοπόρο Σβορώνο ορίστηκε χθες από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ να διεξαχθεί τελικά στο δημοτικό γήπεδο της Αγιάς, την ερχόμενη Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στις 15:00.


Και αυτό γιατί στη Φιλιππούπολη παίζουν την ίδια ημέρα και ώρα ο Απόλλων Λάρισας με την Ανθούπολη, για το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, παιχνίδι που δεν ήταν δυνατό να διεξαχθεί το Σάββατο 25 του μηνός, καθώς σήμερα γίνεται εμβόλιμη αγωνιστική στην Α’ ΕΠΣΛ.
Ο τεχνικός της Α.Ε. Κιλελέρ Κώστας Κατσάρας θα έχει στη διαθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές και η λαρισινή ομάδα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες, έχοντας πολύ δύσκολο έργο αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο να πάρει κάτι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ορίστηκαν να διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11-15:00
*Εθνικός Ν. Κεραμιδίουου-Αστέρας Πετριτή: Τασιόπουλος Γεώργιος, Σφυρής Σταμάτιος, Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος (Θεσσαλίας), παρ. Φωτιάδης Θεόφιλος (Μακεδονίας)
*Πιερικός-Φήκη: Δεληγιάννη Αλεξάνδρα, Βαλιώτης Θωμάς, Δίχρης Δημήτριος (Λάρισας), παρ. Πεντζερετζής Χρήστος (Κιλκίς)
*Θύελλα Κατσικά-Καστοριά: Πίγγιου Ειρήνη (Θεσπρωτίας), Ζιώγας Αλέξανδρος (Πρεβέζης-Λευκάδος), Αθανασίου Άγγελος (Άρτας), παρ. Κόκκαλης Αλέξανδρος (Τρικάλων)
*12:30 Αστέρας Λαμίας-Λευκίμμη: Αλαφογιάννης Λουκάς, Βασιλείου Χρήστος (Βοιωτίας), Σκούτας Δημήτριος (Φωκίδας), παρ. Χριστοδούλου Αναστάσιος (Ημαθίας)
*Αναγέννηση Άρτας-Εορδαϊκός: Ζύγας Παναγιώτης, Βλαχοδήμος Λάμπρος, Μπάκας Ιωάννης (Αιτωλοακαρνανίας), παρ. Σαράφογλου Γεώργιος (Πρεβέζης-Λευκάδος)
*Α.Ο.Τρίκαλα-Θεσπρωτός: Μαργιόλας Δημήτριος, Καλογριανίτης Απόστολος (Καρδίτσας), Κατσαρός Θεόδωρος (Ευρυτανίας), παρ. Πουγκακιώτης Σπυρίδων (Φθιώτιδας)
*Δημ.Αγιάς Α.Ε. Κιλελέρ-Σβορώνος: Μπούμπας Κωνσταντίνος, Ευαγγέλου Ορέστης, Γκέλης Θωμάς (Ηπείρου), παρ. Κρίκης Ιωάννης (Τρικάλων)
*Νέα Αρτάκη-Βατανιακός: Τριγάζης Αναστάσιος, Γκούβας Χρήστος, Παντελίδου Παρασκευή (Ανατολικής Αττικής), παρ. Μητροφάνης Γεώργιος (Αθηνών)

 

ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΟΝ 1ο ΟΜΙΛΟ
26/11-15:00 Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας-Θερμαϊκός Θέρμης: Νίτσας Χρήστος, Μπουρονίκος Μιλτιάδης, Νάκας Χρήστος (Λάρισας), παρ. Δροσινός Πέτρος (Χαλκιδικής)

 

Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ:
Ελπίζουμε ο Δήμος να φροντίσει για να επιστρέψουμε στην έδρα μας…

Η ΟΜΑΔΑ EINAI ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ «ΝΟΜΑΣ»

Έκκληση στον Δήμο Κιλελέρ απευθύνει η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας, ελπίζοντας να φροντίσει για να επιστρέψει στη φυσική της έδρα και να μην είναι σαν ποδοσφαιρικός «νομάς». Χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής: «Η Α.Ε. Κιλελέρ αυτή την Κυριακή αντιμετωπίζει την ομάδα του Σβορώνου και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγιάς, καθώς μετά το κλείσιμο του Σταδίου Αλκαζάρ και την αδυναμία του Δήμου Κιλελέρ να ετοιμάσει το γήπεδο του Κιλελέρ ώστε να έχει τις προδιαγραφές για αγώνες Γ’ εθνικής, η ομάδα βρίσκεται ουσιαστικά σαν ποδοσφαιρικός «νομάς» και κάθε εβδομάδα μετακομίζει σε όποιο γήπεδο είναι διαθέσιμο μέσα στο νομό και μακριά από την έδρα του.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αγωνιστικές και οικονομικές δυσκολίες.
Οι άνθρωποι της ομάδας ελπίζουν εν τέλει ο Δήμος Κιλελέρ να κάνει τις όποιες ενέργειες χρειαστούν και να μπορέσει όσο δυνατόν το συντομότερο η ομάδα να επιστρέψει στην έδρα της ή σε κάποιο άλλο γήπεδο του Δήμου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass