Με ανατροπή ο Λαρισαϊκός, βροχή τα γκολ στη Ν. Πολιτεία

*ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η 2η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ *ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2023 12:25

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Πρόκριση με ανατροπή για την ομάδα του Λαρισαϊκού, η οποία επικράτησε στο «Γ. Μητσιμπόνας» του Προμηθέα με 3-1 και θα αντιμετωπίσει στην 3η φάση της διοργάνωσης στο γήπεδο Γλαύκης την τοπική Δάφνη, η οποία έκανε την έκπληξη κερδίζοντας με 3-2 τη Χαραυγή.
Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 17’, με τον Λαρισαϊκό να έχει δοκάρι με τον Παϊτέρη, αλλά στο 24’ οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Φ. Τζιώρα. Στο 31’ ο Προμηθέας ζήτησε πέναλτι στον Φ. Τζιώρα, αλλά ο διαιτητής κ. Σούλης είχε αντίθετη άποψη, για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45’+1’), όταν ο Κουρούκας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 54’ ο ίδιος παίκτης έχασε τετ-α-τετ, ενώ στο 60’ ο Παϊτέρης με πλασέ έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στον Λαρισαϊκό, γράφοντας το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 67’ ο Νινίκας με πλασέ μετά από σέντρα του Παράφορου.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ε. Στεφανής): Π. Τζιώρας, Δαούλας, Κ. Ραπτοτάσιος (52’ Κώστας), Γκέκας, Καρβουνάρης (46’ Διβανές), Β. Τζιώρας, Π. Ραπτοτάσιος, Φ. Τζιώρας, Σεΐζης, Γάτσιος, Παπουλιάκος (46’ Χαλιαμούρδας).
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Θ. Γεωργούλας): Πατέτσος Αλ. (85’ Τσόκας), Παράφορος, Τασούλης (65’ Κίτσας), Πατέτσος Ρ., Κωνσταντάς, Κουλούρης, Ευαγγέλου (43’ Κουρούκας), Μάγγος (70’ Μικερτζής), Νινίκας, Παϊτέρης, Σκέντζας.
ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΓΚΟΛ
ΣΤΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι στη Ν. Πολιτεία η τοπική Αστραπή, η οποία επιβλήθηκε της Θύελλας Βασιλί με το εμφατικό 6-1.
Αν και το σκορ στο πρώτο μέρος κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα (1-0), οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» την υπόθεση πρόκριση στην επανάληψη.
Το 1-0 έγινε στο 12’, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Αλευρά ο Φουρκιώτης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 48’ ο ίδιος παίκτης ύστερα από σέντρα του Σταθάκου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 53’ ο Καλτσάς με τακουνάκι έγραψε το 3-0.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 στο 66’ με τον Καραγιάννη, για να φτάσουμε στο 82’ όταν ο Τσανάς μετά από ασίστ του 15χρονου Νικολακούλη ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1.
Στο 86’ μετά από ωραίο συνδυασμού των Τσιανάκα, Τσανά και Βράκα ο τελευταίος πέτυχε το 5-1, ενώ το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 89’ ο Φουρκιώτης με κεφαλιά, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Γ. Καφφές-Θ. Τσουμάνης): Τσιάρας Θ., Δημοβέλης, Τόπης (60’ Σακελλάρης), Κατσιάνος, Καλτσάς, Βλησαρούλης (60’ Νικολακούλης), Αλευράς (55’ Τσανάς), Γκαντέλας (60’ Τσιανάκας), Φουρκιώτης, Αρχοντής (55’ Βράκας), Σταθάκος.
ΘΥΕΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙ (Τ. Ρόφαλης): Γούσιος, Τριανταφύλλου Γ., Αλεξίου, Μπόγκας (34’ λ.τ. Γιαχνής, 62’ λ.τ. Καραγιάννης), Τριανταφύλλου Α., Δημητρόπουλος, Βλαχάκης, Τλούπας (46’ Αρίφι), Ζαγγανάς, Γκουντόπουλος, Κατμέρος.
ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Ανώτερη η Δόξα Βλαχογιαννίου πήρε δίκαια την πρόκριση, κερδίζοντας στον Τύρναβο με 5-3 την ομώνυμη ομάδα, την οποία θα αντιμετωπίσει και την Κυριακή, αλλά μέσα στην έδρα της για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.
Ο Λιάκος στο 20’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1), ενώ στο 31’ ο Γκουρομπίνος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (0-2) και στο 37’ ο ίδιος παίκτης έγραψε το 0-3. Δύο λεπτά αργότερα ο Πέτρου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4, ενώ στο 55’ ο Φακίτσας πέτυχε το 0-5.
Το παιχνίδι ουσιαστικά είχε κριθεί με τους γηπεδούχους να παλεύουν για το καλύτερο κι έτσι κατάφεραν να μειώσουν σε 3-5 χάρη στα γκολ των Πέτρου (82’), Πατρίκου (86’) και Τσατσελάρι (90’).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Απ. Κορομηλάς): Χισκουρτάι, Λάζος Γ., Γκέγκα (39’ Τσατσελάρι), Σιούτης (39’ Γκόγκουρας), Λέτσιος Γ. (39’ Μπουζούκας Θ.), Μπουζούκας Λ., Τοψίδης, Χότζα (46’ Γαλάρας), Κοτρούτσιος, Πέτρου Ι., Στεμπάρι (46’ Πατρίκου).
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Δ. Αλεξανδρής): Γκουντούλας, Παληγιάννης, Νέτζο, Δούκας, Κυπαρίσσης, Γκουρομπίνος Δ. (62’ Παπανικολάου Γ.), Αθανασούλης (46’Τσουλχάι), Κοντοθανάσης, Φακίτσας Σ. (70’ Ναβροζίδης), Λιάκος (46’ Γκουρομπίνος Β.), Πέτρου Γ. (75’ Παπανικολάου Αθ.).
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΣΤΟΝ ΑΕΤΟΛΟΦΟ
Η Αναγέννηση Ολύμπου έφυγε νικήτρια από τον Αετόλοφο, κερδίζοντας μετά από ανατροπή τον μαχητικό Αετό με 3-2. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18’ με τον Βούζα, για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι στο 36’ με τον Ι. Τζίκα, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 43’ ο ίδιος παίκτης έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2). Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους ο Ράχης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3 για τους φιλοξενούμενους.
Οι γηπεδούχοι που κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες και δημιούργησαν ευκαιρίες μείωσαν σε 2-3 στο 75’ με τον Ραμάι.
Στο 89’ αποβλήθηκαν οι Ραμάι και Ι. Τζίκα, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν.
*Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Αναγέννησης Ολύμπου έπαιζε σε καθεστώς πένθους για τον ξαφνικό θάνατο σε ηλικία 63 ετών του επί σειρά ετών γυμναστή του Λυκείου Πυργετού, Βασίλη Ρήγα, πατέρα του νυν γραμματέα του συλλόγου Δημήτρη και οι συντελεστές της Αναγέννησης Ολύμπου αφιέρωσαν την πρόκριση στη μνήμη του. Ένα ακόμα θλιβερό συμβάν για την Αναγέννηση Ολύμπου λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Απόστολου Ζάχου.
ΑΕΤΟΣ ΑΕΤΟΛΟΦΟΥ (Κ. Τσανάς): Ζεϊμπέκης, Μπατζογιάννης, Κοντοδήμος, Παντελιάδης, Ηλιάδης (80’ Τζιουβάρας), Κολομητρούσης (55’ Στεμπάρι Τ.), Ντελής Σ. (80’ Καψάλης), Γιαννακός, Ντελής Α. (Ηλιάδης Ε.) Ραμάι, Βούζας (55’ λ.τ. Μαλλιάρας).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΟΥ (Κ. Κουτσούκης): Σουλιώτης, Βρακάτος (46’ Σινάνι Κ.), Τζιώλας (81’ Περόη Ορ.), Καραβάνας, Δελητζάνης, Περόη Κ. (46’ Μπουλάρι), Ρίτσι, Κολλάτος, Ράχης, Τζίκα Α., Τζίκα Ι.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Τύρναβος-Βλαχογιάννι    3-5
Μύτικας-Δήμητρα Γιάνν. 2-1
*Η Καρυά προκρίθηκε χωρίς αγώνα.
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Αετόλοφος-Αναγ. Ολύμπου    2-3
Αμυγδαλή-Μακρυχώρι    1-3
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Γλαύκη-Χαραυγή    3-2
Προμηθέας-Λαρισαϊκός    1-3
4ος ΟΜΙΛΟΣ
Ναρθάκι-Τερψιθέα    1-0
Αστραπή Ν.Π.-Βασιλί    6-1
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Στη συνέχεια της φετινής διοργάνωσης (3η φάση) θα ισχύσουν τα εξής:
Στο 1ο Όμιλο λόγω των τριών ομάδων που έχουν προκριθεί, η Καρυά θα παίξει μετά από κλήρωση με έναν εκ των Δόξας Βλαχογιαννίου και Μύτικα Καλυβίων (η άλλη ομάδα θα προκριθεί άνευ αγώνα).
Στον 2ο Όμιλο θα γίνει κλήρωση ανάμεσα στην Αναγ. Ολύμπου και τον Αετό Μακρυχωρίου για το ποια ομάδα θα είναι γηπεδούχος, αφού και οι δύο ομάδες αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία. Το ίδιο θα γίνει και στον 4ο Όμιλο ανάμεσα στο Ναρθάκι και την Αστραπή Ν.Π.
Στον 3ο Όμιλο η Γλαύκη, επειδή αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία, θα είναι γηπεδούχος στο παιχνίδι με τον Λαρισαϊκό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass