ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΕΤ:

Δεν θέλω να φύγω…

*ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (19:00)

Δημοσίευση: 17 Νοε 2023 10:05

Ο Γκουστάβο Πογέτ θέλησε να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη μιλώντας στον Τύπο πριν από τη χθεσινή προπόνηση για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Νέα Ζηλανδία, σήμερα (19:00, ALPHA), στη Ριζούπολη.


Τις τελευταίες ημέρες το κλίμα ήταν περίεργο στη σχέση του ομοσπονδιακού εκλέκτορα με την ΕΠΟ, με αφορμή προγενέστερες δηλώσεις του Πογέτ ότι βρίσκεται σε αναζήτηση εργασίας, γιατί δεν προβλέπεται ανανέωση στο συμβόλαιό του, αλλά και πρόσφατα, με τη δημοσιοποίηση της οφειλής εκ μέρους της Ομοσπονδίας στον άμεσο συνεργάτη του, Μαουρίσιο Ταρίκο.
Ο Πογέτ προσπάθησε να αντιστρέψει το κλίμα, υπογραμμίζοντας ότι αυτός και η οικογένειά του είναι χαρούμενοι στην Ελλάδα και θέλει να παραμείνει, επικαλούμενος ότι έχει προπληρώσει ενοίκια έξι μηνών και συγκεκριμένα ως τον Μάιο.
«SOLD OUT» Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ  ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ
Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της Ελλάδας με τη Γαλλία στην OPAP Arena (21/11, 21:45), για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής: «Η στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων στην Εθνική Ομάδα αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ανεπανάληπτη, καθώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Γαλλία την Τρίτη 21 Νοεμβρίου (21:45, OPAP Arena).
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο προπονητής Γουστάβο Πογέτ και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους Έλληνες φιλάθλους για τη μοναδική στήριξή τους που εκδηλώνεται για μία ακόμα φορά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass