26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

«Ολοι Μαζί Τρέχουμε για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα»

*ΑΓΩΝΑΣ 5.000 ΜΕΤΡΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2023 12:05

O Τοπικός Όμιλος για την Unesco N. Λάρισας και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, συνδιοργανώνουν με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, τον Σύλλογο «Α.Σ. Πελασγός», τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ν. Λάρισας, τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας, την ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας, αγώνα δρόμου 5.000 μ. ανδρών - γυναικών και δρόμο 400 μ. παιδιών, με το σύνθημα «Όλοι Μαζί Τρέχουμε για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα» την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.


Σκοπός είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας στο θέμα των χρόνιων παθήσεων και ιδιαίτερα της ψυχικής υγείας, ενώ τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την αγορά ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου για τις επισκέψεις των ιατρών και του λοιπού επιστημονικού εξειδικευμένου προσωπικού του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και των Κινητών Μονάδων που υπάγονται σε αυτό για την ψυχοκοινωνική υποστήριξη παιδιών εφήβων κι ενηλίκων και των οικογενειών τους. Λογαριασμός θα ανοιχθεί στο όνομα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για την κατάθεση των χορηγιών-χρηματικών ποσών.
Η εκκίνηση θα δοθεί απ’ το Αρχαίο Θέατρο και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.
ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
- Αγώνας Δρόμου Παιδιών 400 μέτρων (Γέφυρα Πηνειού-Αρχαίο Θέατρο).
- Αγώνας Δρόμου Ανδρών – Γυναικών 5.000 μέτρων (Αρχαίο Θέατρο-κοίτη Πηνειού-Αρχαίο Θέατρο).
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΑ
Η εκκίνηση των 400 μ. παιδιών θα δοθεί στις 11.00 π.μ., ενώ των 5.000 μ. ανδρών-γυναικών στις 11.30 π.μ. Οι δρομείς θα μπουν σε block ανάλογα στο οποίο θα τρέξουν. Στην ηλεκτρονική δήλωση που θα αναρτηθεί στον ιστότοπο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας θα πρέπει να συμπληρώνεται ο χρόνος τους στα 5.000 μ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα segas-thessalias.gr έως την Παρασκευή 24/11/2023.
Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές.
Οι αιτήσεις για τις δηλώσεις συμμετοχής (για όλους τους αγώνες) θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του αγώνα segas-thessalias.gr, στην καρτέλα Εγγραφές. Μετά την έγκυρη εγγραφή θα αποστέλλεται απαντητικό email από τη διοργανώτρια αρχή για κάθε αίτηση συμμετοχής που έχει αποσταλεί ηλεκτρονικά (Παρακαλούνται οι χρήστες με λογαριασμό gmail να ελέγχουν και τον φάκελο με την «ανεπιθύμητη» αλληλογραφία).
ΕΠΑΘΛΑ: Κύπελλα απονέμονται στους τρεις πρώτους των ανδρών-γυναικών στα 5.000 μ., αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες.
Απονομή κυπέλλου θα γίνει και στις παρακάτω ηλικιακές κατηγορίες των 5.000 μ., στον 1ο νικητή και απονομή μεταλλίων στον 2ο και 3ο.
ΑΝΔΡΩΝ    ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. Από 18 έως 30    1. Από 18 έως 30
2. Από 31 έως 40    2. Από 31 έως 40
3. Από 41 έως 50    3. Από 41 έως 50
4. Από 51 έως 60    4. Από 51 και άνω
5. Από 61 έως 70
6. Από 71 και άνω
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσοι αθλητές νίκησαν, αλλά απουσιάζουν από τις απονομές, δεν θα τους αποστέλλεται το κύπελλο.
ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΓΩΝΑ
Οι αριθμοί και τα πακέτα αγώνα θα παραλαμβάνονται την ημέρα του αγώνα στο Αρχαίο Θέατρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass