Θετικό αποτέλεσμα στην Πτολεμαΐδα

*ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ *ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2023 12:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Η ήττα την περασμένη Κυριακή από την Καστοριά στη Φιλιππούπολη με 1-0 δεν πτοεί την ομάδα της Α.Ε. Κιλελέρ, η οποία θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αγωνιζόμενη την ερχόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου στην Πτολεμαΐδα, κόντρα στον τοπικό Εορδαϊκό.


Παιχνίδι που χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολο, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» του Κώστα Κατσάρα έχουν πεισμώσει από τη δεύτερη εντός έδρας ήττα και θέλουν να ρεφάρουν, κατακτώντας βαθμό ή και βαθμούς ακόμη, καθώς εκτός Λάρισας η λαρισινή ομάδα παίζει με λιγότερο άγχος και είναι πολύ επικίνδυνη.
Από αγωνιστικής πλευράς το ευχάριστο είναι η επιστροφή του Βασίλη Κατσαμάγκα, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στη Ζάκυνθο και εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής, ενώ η απουσία του ήταν εμφανής στον αγώνα με την Καστοριά.
Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και ο τεχνικός κ. Κατσάρας μετά την αυριανή προπόνηση θα αποφασίσει για τον καταρτισμό της ενδεκάδας για το παιχνίδι στην Πτολεμαΐδα.ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής στον 2ο Όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας, που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, ορίστηκαν να διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
*Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - Πιερικός: Παγώνης Κωνσταντίνος (Μακεδονίας), Ζαχαρίας Ανδρέας (Καβάλας), Μπόλης Στέργιος (Γρεβενών), παρ. Μπουμαρσόπουλος Αγησίλαος (Λάρισας).
*Ζακυνθος 1961 - Θύελλα  Κατσικά: Αντωνιάδης Νεόφυτος (Κεφαλληνίας-Ιθάκης), Κόρδας Δημήτριος (Ηλείας), Νταβαρής Ελευθέριος (Ηλείας), παρ. Καψάλης Παναγιώτης (Αιτ/νίας).
*Φήκη Π.Ο. Τρικάλων - Αστήρ Λιανοκλαδίου: Θεοχάρης Δημήτριος, Τασιόπουλος Κωνσταντίνος, Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος (Θεσσαλίας), παρ. Χατζηνικολάου Νικόλαος.
*Α.Σ. Καστοριά 1980 - Αναγέννηση Άρτας: Μαυρίδης Θωμάς, Γκόγκος Αντώνιος, Σαμαράς Αναστάσιος (Ημαθίας), παρ. Καραλιόλιος Ανδρέας (Γρεβενών).
*Λευκίμμη Α.Ε. – Α.Ο. Τρίκαλα: Βλάχος Γεώργιος (Γρεβενών), Γκέλης Θωμάς (Ηπείρου), Πασιάς Αριστείδης (Ηπείρου), παρ. Τσιάκος Σπυρίδων (Θεσπρωτίας).
* Φ.Σ. Εορδαϊκός Πτολεμαΐδα - Α.Ε. Κιλελέρ: Μαργαρίτης Χαράλαμπος, Μιχαλάς Γεράσιμος, Γραμμένος Μιχαήλ (Κέρκυρας), παρ. Τζίκας Ιωάννης (Μακεδονίας).
*Θεσπρωτός - Βατανιακός: Τζόβας Λεωνίδας (Ηπείρου), Ευαγγέλου Ορέστης (Ηπείρου), Τσιδώνης Νικόλαος (Σάμου), παρ. Δράκος Ιωάννης (Πρεβέζης-Λευκάδος).
*Σβορωνός - Νέα Αρτάκης Α.Ο.: Δημητριάδης Στέφανος, Σκούτας Νικόλαος, Γούτας Στυλιανός (Χαλκιδικής), παρ. Παπαδόπουλος Δημήτριος (Μακεδονίας).
*Ματαιώνεται ο αγώνας Αστέρας Πετριτή-Μαγνησαϊκός.
ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΟΝ 1ο ΟΜΙΛΟ
Στον αγώνα Θερμαϊκός Θέρμης-Πανθρακικός στον 1ο Όμιλο διαιτητές ορίστηκαν οι Κοντογιώργος Θεόδωρος, Βαλιώτης Θωμάς και Δίχρης Δημήτριος, όλοι από την Ένωση Λάρισας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Καζακίδης Νικόλαος, από την ΕΠΣ Κιλκίς.

ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΙΛΕΛΕΡ-ΣΒΟΡΩΝΟΣ;
Πρόβλημα δημιουργείται με τη διεξαγωγή του αγώνα Α.Ε. Κιλελέρ-Σβορώνος, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, στον 2ο Όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας.
Συγκεκριμένα, το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, ημερομηνία που παίζει στη Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας με την Ανθούπολη, για το Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.
Ο αγώνας του Απόλλωνα δεν μπορεί να διεξαχθεί Σάββατο, καθώς την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στην Α’ τοπική κατηγορία και δεν μεσολαβούν 48 ώρες.
Έτσι, το ματς του Κιλελέρ θα γίνει Σάββατο ή Κυριακή σε άλλη έδρα, με πιθανότερη περίπτωση την πρώτη, και βέβαια θα αποφασίσει η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass