Π.Π. ΜΧ 2023

7ος αγώνας, Πρίνος Τρικάλων με συμμετοχή της «Ε»

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross για το 2023, αναδείχθηκαν όλοι οι πρωταθλητές της φετινής χρονιάς

Δημοσίευση: 12 Νοε 2023 12:55

Με πολλή βροχή υποδέχτηκε η περιοχή των Τρικάλων τον τελευταίο αγώνα του πανελληνίου ΜΧ της χρονιάς, κάνοντας τους αγώνες του Σαββάτου (4/11) να μοιάζουν με λασπομαχίες, ενώ την Κυριακή ο καιρός ήταν πιο φιλικός επιτρέποντας καλύτερο θέαμα.
ΜΧ1 / ΜΧ300 ο Κουζής ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής ΜΧ1 με τη Fantic για το 2023. Στη δίχρονη κατηγορία ΜΧ300 ο Ανδρέου πήρε άλλες δύο νίκες και έκλεισε τη χρονιά ως Πρωταθλητής με το απόλυτο των βαθμών, 350 με νίκες σε όλους τους αγώνες του 2023.


ΜΧ2 / ΜΧ125: Ο Φραγκίσκος Ζούνης (Yamaha) ήταν ήδη πρωταθλητής. Στη δίχρονη ΜΧ125 πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Σωτήριος Θεοδωρίδης. Open ο τίτλος του 2023 πήγε στον Αθανάσιο Αυγέρη.
Senior: Με δύο νίκες σφράγισε τον τίτλο του Πρωταθλητή 2023 ο Μάρκος Καρασακαλίδης, ενώ σε αυτή την κατηγορία έτρεχε και ο συνεργάτης της στήλης και της εφημερίδας Διατσίδης Γιάννης, που το Σάββατο -σε μία πίστα που την έβλεπε πρώτη φορά και με πάρα πολλή λάσπη που τον δυσκόλεψε- πλασαρίστηκε στην 11η θέση. Την Κυριακή, και ενώ βρισκόταν στην 7η θέση, μία μηχανική βλάβη τον οδήγησε σε εγκατάλειψη.
ΜΧ65: Ήρθε στα Τρίκαλα με το ένα χέρι στον τίτλο και με δύο νίκες τον εξασφάλισε.
Γυναίκες: Η Ιωάννα Λάμπρου (Yamaha) κυριάρχησε σχεδόν σε όλη τη χρονιά και στον τελευταίο αγώνα έκλεισε νικηφόρα παίρνοντας και τα δύο σκέλη, καθώς και τον τίτλο της Πρωταθλήτριας 2023.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass