ΕΑΛ: «Χτίζει» ομάδα με δικά της παιδιά

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ, ΤΟ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΩΝ» ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2023 12:45

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΕΑΛ δίνει σταθερά το «παρών» στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας. Μετά την ικανοποιητική περσινή πορεία, οι «κυανέρυθροι» ευελπιστούν να είναι το ίδιο ανταγωνιστικοί και φέτος.

Άλλωστε, τα πρώτα δείγματα είναι θετικά με την εκτός έδρας νίκη στα Γιάννενα στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης που άφησε υποσχέσεις για ανάλογη συνέχεια. Η ουσία είναι ότι η ΕΑΛ στηρίζεται εξ ολοκλήρου στα δικά της παιδιά, ήτοι σε παίκτες από τη Λάρισα που συνεχίζουν ανελλιπώς να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα και κάποιους άλλους που επέστρεψαν στον σύλλογο.
«Έχουμε την εμπειρία της περσινής χρονιάς, που σίγουρα θα μας βοηθήσει να πετύχουμε αυτό που θέλουμε φέτος» επισήμανε ο τεχνικός Λάμπρος Πράπας (που συνεχίζει από την περσινή σεζόν) και πρόσθεσε τα εξής:
«Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή και το λέω αυτό γιατί το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πιο δύσκολο. Οι ομάδες μειώθηκαν κατά δύο, δηλαδή φέτος αγωνίζονται δέκα και το γεγονός ότι μπορεί να υποβιβαστούν οι τρεις κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.
Η περσινή μας πορεία μας σ’ ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μας ικανοποίησε και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και φέτος. Να χαρούμε τα παιχνίδια και να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε.
Είμαστε μία οικογένεια, στηριζόμαστε στα δικά μας παιδιά και παλεύουμε πάντα για το καλύτερο βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Ξεκινήσαμε με νίκη εκτός έδρας επί ενός αντιπάλου που δεν τον ξέραμε γιατί ήρθε φέτος στην κατηγορία. Ήταν ένα καλό βήμα για μας που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια» κατέληξε ο Λάμπρος Πράπας.


ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Τη φετινή ΕΑΛ απαρτίζουν, συνεχίζοντας από την περσινή σεζόν, οι Μαντάρας Κ. (πασαδόρος), Μαγκούτης Γ. (κεντρικός), Μπαζιάνας Σ. (κεντρικός), Σιώμος Αγγ. (διαγώνιος), Τσακάκης Π. (λίμπερο), Γερομίχαλος Αθ. (ακραίος), Πράπας Χρ. (διαγώνιος), Μωυσιάδης Τ. (ακραίος), Τσέτσιλας Κ. (πασαδόρος), Κωνσταντινίδης Κ. (κεντρικός) και Λέζι Γκ. (ακραίος). Επέστρεψαν φέτος οι Πηλίτσης Αν. (ακραίος), Νταφούλης Αλ. (ακραίος), Πανταζόπουλος Κ. (ακραίος), Σωτηρίου Αγγ. (λίμπερο) και Ναλετάκης Χ. (ακραίος). Κοντά στην ομάδα βρίσκονται ο πρόεδρος κ. Γιάννης Περουλάκης και ο έφορος Στέλιος Τσέτσιλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass