Επέμβαση στην καρδιά έκανε ο Παν. Νάσης

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑ - ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 08 Νοε 2023 12:30

Του Σωτ. Κέλλα

Αγγειοπλαστική επέμβαση στην καρδιά έκανε χθες στο Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ Παναγιώτης Νάσης, ο οποίος λιποθύμησε πριν την έναρξη της αναμέτρησης Κοζάνη-ΑΕΛ (0-2) την περασμένη Κυριακή, προκαλώντας σοκ σε συμπαίκτες, αντιπάλους και φιλάθλους.


Ο Παναγιώτης Νάσης βγήκε νικητής στη μάχη για τη ζωή και μιλώντας χθες στην «Ε» εξιστορούσε την περιπέτειά του, σημειώνοντας τα εξής: «Είχα ενοχλήσεις εδώ και αρκετό καιρό στο στήθος, αλλά δεν έδωσα την απαραίτητη σημασία. Όμως, την Κυριακή λιποθύμησα και ευτυχώς υπήρχαν γιατροί, ασθενοφόρο, απινιδωτής και με την επέμβαση όλων κρατήθηκα στη ζωή.
Το ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι έκαναν για μένα. Δεν ξέρω ποιους να πρωτοευχαριστήσω, αφού το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο από διοικητικούς, προπονητές και παίκτες.
Όταν είδα κάποια μηνύματα μετά το τέλος του αγώνα, συγκινήθηκα που μου αφιέρωσαν τη νίκη.
Η περιπέτειά μου πιστεύω ότι έληξε μετά την επέμβαση που έκανα στο Διαβαλκανικό, σήμερα θα πάρω οδηγίες από τους γιατρούς και μετά θα πάω στην πατρίδα μου, την Ελασσόνα, να ξεκουραστώ.
Ο Παναγιώτης Νάσης είναι πατέρας δύο παιδιών, μίας κόρης 23 χρονών, πτυχιούχου ΤΕΦΑΑ, και ενός γιου, 18 χρονών, που φέτος εισήχθη σε ΑΕΙ.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της ΠΑΕ ΑΕΛ ενόψει του αγώνα με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο. Στον αγώνα αυτόν ο τεχνικός της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Όγκμποε και Νίνο.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ορίστηκε και επίσημα πλέον η 7η αγωνιστική του 2ου Ομίλου και η 8η αγωνιστική του 1ου Ομίλου για τη Super League 2. Η διοργανώτρια αρχή όρισε το ερχόμενο Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, στις 15.00, την αναμέτρηση ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Β’ στο AEL FC Arena. Αναλυτικά παρακάτω το πρόγραμμα της Super League 2 έχει ως ακολούθως:

Α’ Όμιλος
Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023
15:00, Καμπανιακός – Κοζάνη
15:00, ΑΕΛ – ΠΑΟΚ Β’
15:00, Απόλλων Πόντου – ΑΕΚ Β’

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023
15:00, Νίκη Βόλου – ΠΟΤ Ηρακλής
15:00, Λεβαδειακός – Αιολικός
Ρεπό: Μακεδονικός, Αναγέννηση Καρδίτσας

 

Β’ Όμιλος
Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023
14:00, Ολυμπιακός Β’ – Διαγόρας Ρόδου
15:00, Καλαμάτα – Τηλυκράτης Λευκάδας

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023
14:30, Αιγάλεω – Γιούχτας
15:00, Χανιά – Παναθηναϊκός Β’
15:00, Παναχαϊκή – Ιωνικός
15:00, Ηλιούπολη – Καλλιθέα

 

ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ
Στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης και όχι στο Πανθεσσαλικό θα διεξαχθεί ο αγώνας της Νίκη Βόλου με τον Ηρακλή για την 8η αγωνιστική της Super League 2, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή χθες Τρίτη (7/11).
Αναλυτικά η ανακοίνωση της SL2 έχει ως εξής: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ο αγώνας Nίκη Bόλου – ΠΟΤ Ηρακλής της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League 2 2023-24 θα διεξαχθεί την Κυριακή 12/11/23 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου αντί για το Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπως αρχικά είχε ορισθεί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass