Ο Χρ. Μαϊμουλιώτης νέος πρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας

ΜΕ… «ΠΡΟΙΚΑ» 1.250.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟYΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΕΡΓΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΚΑΖΑΡ, ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΕΣ ΟΜΩΣ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2023 11:00

Του Σωτ. Κέλλα

Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής ποδοσφαίρου Χρήστος Μαϊμουλιώτης όλα δείχνουν ότι θα είναι ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου, ο οποίος θα διαδεχθεί τον δραστήριο Γιάννη Κουρδή.


Ο νέος πρόεδρος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα έχει «προίκα» 1.225.000 ευρώ για λειτουργικά έξοδα και μικροέργα που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις (τα μεγάλα έργα χρηματοδοτούνται απευθείας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), ενώ καλείται άμεσα να λύσει το πρόβλημα που υπάρχει με τη λειτουργία χώρων του ΕΑΚ, σε συνεργασία με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ιδιωτική τεχνική εταιρεία θα εξετάσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν πρόβλημα στατικότητας και θα κάνει γραπτή εισήγηση στις Τεχνικές Υπηρεσίες της ΓΓΑ, ώστε να αποφασίσουν αν θα δοθούν, όπως στο ΟΑΚΑ, χώροι προς παραχώρηση.
Όλα δείχνουν ότι τα αποδυτήρια του γηπέδου Αλκαζάρ θα λειτουργήσουν, όπως και το κλειστό προπονητήριο στίβου. Αυτό σημαίνει ότι το γήπεδο Αλκαζάρ μπορεί να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά χωρίς θεατές. Επίσης, το κολυμβητήριο θα ανοίξει (μεγάλη και μικρή πισίνα), αλλά και αυτό χωρίς θεατές.
Οι δύο αυτές κινήσεις θα «ανακουφίσουν» την αθλούμενη νεολαία της πόλης, ενώ είναι άγνωστο τι θα γίνει με το θέμα της πυροπροστασίας που αντιμετωπίζουν το κλειστό του Αγίου Θωμά και το κλειστό της Νεάπολης.
Στη διοίκηση, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», θα συμμετέχουν ακόμα τρία μέλη από τη νυν διοίκηση του ΕΑΚ και συγκεκριμένα ο Αντώνης Ζήλος, η Φωτεινή Τουρσουνίδου και ο Θανάσης Δριστέλλας, ενώ νέα πρόσωπα θα είναι η γυμνάστρια Δάφνη Μπατσίλα, η Στέλλα Χαρακόπουλου και ο Δημήτρης Δριστέλλας, πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας.
Οι επιλογές έγιναν από τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, και θα επικυρωθούν με ανακοίνωση στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως σήμερα ή αύριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass