Ανανεωμένος ο Τύρναβος στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ 16 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2023 12:45

Ένα καινούργιο ποδοσφαιρικό πρόσωπο αναμένεται να παρουσιάσει ο Τύρναβος τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ που ξεκινά σήμερα, με τους «κυανέρυθρους» να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Βερδικούσια.


Συνολικά 16 ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν μέχρι τώρα, ενώ αναμένεται να προστεθούν κι άλλα νέα πρόσωπα. Έτσι συνολικά στο ρόστερ της ομάδας, μαζί με όσους ανανέωσαν από την περσινή σεζόν, θα βρίσκονται 33 ποδοσφαιριστές. Στην τεχνική ηγεσία θα βρίσκεται ο Αποστόλης Κορομηλάς με βοηθό τον Αντώνη Γαλάρα. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι οι εξής:
Πασάλογλου από Κιλελέρ, Μπακού από Δέντρα, Μπουζούκας Λ., Χατζικρανιώτης από Γόννους, Τσιλοφίτης, Μπουζουκας Θ. από Αργυροπούλι, Γκόγκορας, Λέτσιος Άγγ., Λέτσιος Γ. από Δαμάσι, Τοψίδης από Αμπελιά, Καραγιάννης, Παππαχατζής, Στάμου από Ακαδ. Τυρνάβου, Ζιάκας από Γιάννουλη και Λάζος από Ελάτεια, ενώ προωθήθηκε ο Γκέκα από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σαλτζίδης «θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ, αλλά και στο κύπελλο. Ο Τύρναβος 2005 θέλει να ενώσει τους παλιούς με τους καινούργιους ποδοσφαιριστές ούτως ώστε να δημιουργήσει ένα κράμα υγιές και με σταθερή πορεία να πρωταγωνιστεί μελλοντικά στα γήπεδα της ΕΠΣΛ.
Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά και σε όλους τους αθλητές του νομού μία υγιή και χωρίς τραυματισμούς ποδοσφαιρική χρονιά.
Καλώ τον κόσμο του Τυρνάβου να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια και να μας ενισχύσει με την παρουσία του στα παιχνίδια» κατέληξε ο πρόεδρος του Συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass