Πεντάρα και πρόκριση σε... τρελό ματς στα Περιβόλια

*Ο ΟΦΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ 5-3

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2023 10:20

Σε ένα ματς με πολλά γκολ και φάσεις, ο ΟΦΗ πέρασε από τα Χανιά (3-5) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε 2-0 (29’ Αμπάντα, 43’ Φελίπε) αλλά τα Χανιά στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ισοφάρισαν γρήγορα σε 2-2 (50’ Ελευθεριάδης, 52’ Μανουσάκης).


Στο 57’ ο Νταμπράουσκας έριξε στη μάχη τους Μοσκέρα, Ριέρα που έμελλε να... καθαρίσουν και το ματς. Ο πρώτος έγραψε το 2-4 με δύο γκολ (61’, 65’) και ήταν εκείνος που έδωσε την ασίστ στον Ριέρα για να πετύχει το 3-5 στο 79ο λεπτό, αφού ο Σερβιλάκης είχε μειώσει προσωρινά ξανά στο γκολ για την ομάδα των Χανίων στο 67ο λεπτό (3-4).
Αυτό το γκολ του Ριέρα ...έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων, που από το 83’ και μετά έπαιζαν με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Μεγιάδο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)
Κίτρινες: Μαζουλουξής
Αποβολές: Μεγιάδο (83’, 2η κίτρινη)
ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς (81’ Κατσούρι), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σερβιλάκης, Τσέλιος (67’ Ντίας), Τσόρνομαζ, Λεμονής (81’ Μπουρσέλης), Μιούλερ (46’ Ελευθεριάδης), Μανουσάκης, Μάναλης (61’ Βουό).
ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος (71’ Γιαννούλης), Λάρσον, Αμπάντα, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Γαγιέγος (57’ Ριέρα), Τοράλ (57’ Μοσκέρα), Φελίπε (71’ Νέιρα).

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ο Αστέρας Τρίπολης έκλεισε πιο δύσκολα από το αναμενόμενο το εισιτήριό του για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε 3-1 του Καμπανιακού στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 19’ με υπέροχο τελείωμα του Πόζογλου με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή. Οι Αρκάδες απάντησαν άμεσα με τον Κρεσπί στο 25ο λεπτό, με το 1-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ράσταβατς μπήκαν αποφασισμένοι και με δύο γκολ των Μάντζη και Μιριτέλο στο 54’ και το 57’ έφτασαν στη νίκη και την πρόκριση.
Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Κίτρινες: Σαρβανίδης, Γιοκούδης - Μουνάφο
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Ηλίας Σαπάνης): Κασαπίδης, Μπούσης, Φροσύνης, Γαρύφαλλος (65’ Προσκυνητόπουλος), Γιοκούδης, Ν. Καθάριος (65’ Μανιός), Π. Καθάριος, Νικολαΐδης, Πόζογλου (88’ Ταΐρης), Σαρβανίδης, Τόσκα (78’ Ζαννάκης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Ν. Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Μπαρτόλο (46’ Μάντζης), Καστάνιο, Χουχούμης, Γκαρσία, Καλτσάς (89’ Σίτο), Μιριτέλο, Μουνάφο (77’ Αλάγκμπε), Σουρλής (83’ Βαλιέντε), Ρεγκίς (77’ Ζουγλής).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (5η φάση)
Αχαρναϊκός - Κηφισιά 0-2
Αστέρας Καισαριανής - Πανσερραϊκός 0-2
ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 1-2
Καμπανιακός - Αστέρας Τρίπολης 1-3
Χανιά - ΟΦΗ 3-5
Διαγόρας - Παναιτωλικός (11/10 - 16:00)
Πανθρακικός / Εθνικός - Γιούχτας εναντίον Ατρομήτου
Λεβαδειακός - Αιολικός εναντίον Λαμίας
*Έχουν προκριθεί άνευ αγώνα στους «16» οι Athens Kallithea, Νίκη Βόλου και ΑΕΛ
* Στους «16» τα ζευγάρια θα αναμετρηθούν σε διπλά ματς, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται 31/10 - 2/11 και οι ρεβάνς στις 5-7/12, ενώ σε αυτόν τον γύρο θα μπουν στο θεσμό οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης. Οι 16 ομάδες θα μάθουν την αντίπαλό τους σε νέα κλήρωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass