ΑΕΛ

Εξελίξεις προ των πυλών...

*ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ *ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2023 12:30

Του Σωτ. Κέλλα
Η ήττα της ΑΕΛ από την ΑΕΚ Β’, το περασμένο Σάββατο στο «Σεραφείδειο» με 3-0 για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, είχε πολλές «παρενέργειες» και όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις, απόρροια όχι μόνο του άσχημου αποτελέσματος, αλλά και άλλων γεγονότων που επηρέασαν τη λαρισινή ομάδα.


Χθες το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων βρέθηκαν οργανωμένοι φίλαθλοι της ΑΕΛ που μίλησαν στους παίκτες και τους ζήτησαν να παίξουν καλύτερα, λέγοντας ότι απαιτούν μεγαλύτερη προσπάθεια και δεν μπορούν να δούνε ξανά την ομάδα στη συγκεκριμένη κατηγορία.
Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης μίλησε μαζί τους και τους είπε ότι παίρνει την ευθύνη πάνω του και ο ίδιος κάνει τις επιλογές στο σχήμα, ενώ δεν δέχεται καμία συζήτηση για την απόδοση των ποδοσφαιριστών λέγοντας ότι και οι άσχημες εμφανίσεις υπάρχουν σε ένα πρωτάθλημα.
Οι οργανωμένοι στη συζήτηση με τον προπονητή μπήκαν και σε λεπτομέρειες για την προετοιμασία και την εκγύμναση της ομάδας.
Στο μεταξύ, ο Γκουτσίδης δεν μίλησε χθες στους ποδοσφαιριστές, ενημερώνοντάς τους ότι η ομιλία του θα γίνει μετά τη συνάντηση με τη διοίκηση, καθώς εκκρεμεί ραντεβού το οποίο θα γίνει σύντομα όπου δεν αποκλείεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις.
Τέλος, σήμερα προγραμματίστηκε προπόνηση το πρωί, ενώ χθες διέρρευσε η πληροφορία ότι στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ Β’-ΑΕΛ υπήρξε και επίσκεψη διοικητικού στα αποδυτήρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass