Πανέτοιμη για νέα νίκη η ΑΕΛ

*ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Β’ (16:00)

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2023 12:35
Επαγγελματίες έγιναν οι Αρσένης (αριστερά) και Κουκουράβας Επαγγελματίες έγιναν οι Αρσένης (αριστερά) και Κουκουράβας

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά τις νίκες επί του Καμπανιακού με 2-1 για το πρωτάθλημα της Super League 2 και για το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Τηλυκράτη με 3-0, η ΑΕΛ θέλει να… τριτώσει το καλό.
Σήμερα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου, θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Β’, στις 16:00 στο Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ «Σεραφείδειο» στα Σπάτα και είναι αποφασισμένη να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργετικό της.
Παιχνίδι που είναι μεν δύσκολο, όμως οι «βυσσινί» βρίσκονται όπως έδειξαν την περασμένη Τετάρτη σε πολύ καλή κατάσταση τόσο από αγωνιστικής όσο και από ψυχολογικής πλευράς και μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους.
Στην αποστολή από τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Ηλιάδης, Maksymenko, Γιανναράκης, Θ. Παπαγεωργίου, Καλουτσικίδης, Πλέγας, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος, Kossonu, Κ. Παπαγεωργίου, Πατράλης, Andrada, Otormin, Pedrozo, Νίνο, Brrou, Ογκμπόε, Μιλτιάδης, Στάμου.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Θοδωρής Βενετικίδης, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Τομπίας Ζοέλ Σάρατε, Δημήτρης Μαυριάς και για αγωνιστικούς λόγους οι Στέργιος Παρασκευάς, Δημήτρης Θωμαΐδης, Νίκος Βλιώρας, Παναγιώτης Νινίκας, Βασίλης Αρσένης, Κυριάκος Ζησούλης, Σπύρος Ρούσης και Νίκος Κουκουράβας.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο 29χρονος ρέφερι, Παντελής Τζαμουτζαντώνης, από την Ένωση Χίου, με καταγωγή από την Αίγινα, κλήθηκε να διαιτητεύσει την σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ Β’ που θα γίνει στα Σπάτα. Βοηθοί του ο Βασίλης Μωϋσιάδης (Γρεβενών) και ο Ισίδωρος Αρμακόλας (Κυκλάδων), 4ος θα είναι ο Γιάννης Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ηλίας Αλεξέας από την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΡΣΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την προώθηση στην πρώτη ομάδα από την Κ19 των ποδοσφαιριστών Βασίλη Αρσένη και Νίκου Κουκουράβα. Συνεχίζοντας έτσι η ομάδα το πλάνο της, που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ανάδειξη και την προώθηση Λαρισαίων παικτών από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και της Θεσσαλίας, άλλα δύο παιδιά της πόλης προωθήθηκαν και έγιναν επαγγελματίες.
*Ο Βασίλης Αρσένης είναι γεννηθείς στις 12/3/2005 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Από το 2022 ανήκει στην ΑΕΛ όπου και αγωνίστηκε στην Κ19, ενώ προηγούμενή του ομάδα ήταν ο Π.Ο. Ελασσόνας.
*Ο Νίκος Κουκουράβας είναι γεννημένος στις 13/7/2006 και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Η πρώτη του ομάδα ήταν η Δήμητρα Γιάννουλης, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στις ομάδες Νέων της ΑΕΛ.
ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ
Εν τω μεταξύ χθες στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, βρέθηκαν μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, για να παραδώσουν την επιταγή με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν προκειμένου να δοθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας που βιώνουν μεγάλες δυσκολίες. Η ΠΑΕ ΑΕΛ διέθεσε τα έσοδα του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2 κόντρα στον Καμπανιακό σε όσους έχουν πληγεί. Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος παρέλαβε το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε και ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΠΑΕ, που η αγαπημένη ομάδα της πόλης, είναι κοντά στους πληγέντες.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(2η αγωνιστική)
Α’ όμιλος
ΣΗΜΕΡΑ
16:00 ΑΕΚ Β’-ΑΕΛ
16:00 ΠΑΟΚ Β’-Καμπανιακός
ΑΥΡΙΟ
16:00 ΠΟΤ Ηρακλής-Αναγέννηση Κ.
ΔΕΥΤΕΡΑ (2/10)
13:30 Αιολικός-Μακεδονικός
16:00 Λεβαδειακός-Κοζάνη
Αριδαία-Απόλλων Πόντου...0-3 α.α.
Ρεπό: Νίκη Βόλου
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΑΟΚ Β’     4-0     3
ΑΕΛ     2-1     3
Αναγέννηση Κ.     2-1     3
Αιολικός     2-1     3
ΠΟΤ Ηρακλής     0-0     1
Μακεδονικός     0-0     1
Καμπανιακός     1-2     0
ΑΕΚ Β’     1-2     0
Κοζάνη     1-2     0
Απόλλων Πόντου     0-4     0
Νίκη Βόλου
Αριδαία
Β’ όμιλος
ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Διαγόρας Ρόδου-Αιγάλεω
16:00 Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός Β’
ΑΥΡΙΟ
16:00 Ηλιούπολη-Ιωνικός
17:30 Καλλιθέα-Ολυμπιακός Β’
ΔΕΥΤΕΡΑ 2(10)
15:00 Χανιά-Τηλυκράτης Λευκάδας
16:00 Καλαμάτα-Γιούχτας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass