Λαρισινή μονομαχία σε πρόωρο τελικό

ΑΕΛ ΚΑΙ Ν. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (17:00) ΣΤΟ FINAL-4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΣΚΑΘ

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2023 12:25
AΕΛ AΕΛ

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η φετινή μπασκετική χρονιά αρχίζει επίσημα σήμερα για την ΑΕΛ και τον Ν. Κεραυνό, οι οποίοι στις 17:00 στο «Κατσιμήδειο» κλειστό των Τρικάλων, θα αναμετρηθούν στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ. Ένας αγώνας που μοιάζει με πρόωρο τελικό βάσει της δυναμικής των ομάδων και αν μη τι άλλο αποτελεί λαρισινή υπόθεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Final-4 που διεξάγεται σήμερα και αύριο στα Τρίκαλα αφορά την περσινή διοργάνωση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ.
Η ΑΕΛ είναι το φαβορί μετά την εκπληκτική περσινή πορεία της που επισφραγίστηκε με την άνοδο στη National League 2. Οι «βυσσινί» θα παρουσιάσουν ένα νεανικό σχήμα τη φετινή σεζόν με πολλά καινούργια πρόσωπα, που σημαίνει ότι η ομάδα δεν θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με την περσινή.
«Οφείλουμε να μετέχουμε στη διοργάνωση και να είμαστε σοβαροί. Είναι παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας και στόχος μας είναι να προκριθούμε στον τελικό. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο και δεν βλέπουμε την ομάδα μας ως φαβορί» επισήμανε ο τεχνικός της ΑΕΛ Μπάμπης Σάκαρης, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τσιότα, Τσιρόφωτο και Μηλιώνη. Έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Ζιάκας, Σιαμέτης, Σιμόπουλος, Ζησούλης, Βλάχος, Νταής, Γκανέτσας, Γεωργάκης, Καραδήμος, Λιάπης, Δελής και Κοντογιάννης.
Ο Ν. ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Για τον Ν. Κεραυνό η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα, καθώς όπως επισήμανε ο τεχνικός Αντώνης Πάκας «θα αγωνιστούμε με στόχο το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μία ομάδα Γ’ Εθνικής. Αν και θα έχουμε απουσίες λόγω της ταυτόχρονης ώρας και μέρας του αγώνα των προκριματικών του Rising Star εφήβων με αντίπαλο τον Ζαφειράκη Νάουσας στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα στο Λιτόχωρο, θα επιδιώξουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με στόχο τις εμπειρίες για τους αθλητές μας.
Η φιλοσοφία του Κεραυνού δεν θα αλλάξει ούτε φέτος. Η ανδρική ομάδα στελεχώνεται με παίκτες από τα τμήματα υποδομής που θα βοηθήσουν για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην Α1 ΕΣΚΑΘ».
Η προετοιμασία του Ν. Κεραυνού ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα και στη διάθεση του τεχνικού Αντώνη Πάκα για τον σημερινό ημιτελικό θα τεθούν οι Τζαλαβάρας, Πάσχος, Αντωνόπουλος, Σχοινάς, Τσουκαλέλης, Μπόρσης, Τσιούμας, Σκρέκας και Μπούρμπος.
ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΙΩΝΑΣ
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιωνας με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ανακοίνωσε ότι λόγω της καταστροφικής πλημμύρας στον Βόλο δεν καθίσταται δυνατή η προσέλευσή του στον σημερινό ημιτελικό και ως εκ τούτου την πρόκριση παίρνει ο ΠΣ Τρικάλων. Παράλληλα η ομάδα του Βόλου εξέφρασε την απογοήτευσή της για το ότι δεν αναβλήθηκε η διοργάνωση, μετά το νέο χτύπημα της θεομηνίας στη Μαγνησία.
Το πρόγραμμα του Final-4 του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ:
ΣΗΜΕΡΑ
Κλ. «Κατσιμήδειο» Τρικάλων,
17:00, ΑΕΛ-Ν. Κεραυνός
Ιωνας - Π.Σ. Τρικάλων (0-20)
ΑΥΡΙΟ
Κλ. «Κατσιμήδειο» Τρικάλων, 15:00, Τελικός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass