Ανάχωμα στις πλημμύρες το οπαδικό κίνημα...

*Τι έδειξαν οι κινήσεις συνδέσμων φιλάθλων

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2023 12:02

Η κερκίδα τούς... διχάζει, αλλά η ανθρωπιά τους ενώνει... Αυτό απέδειξε το οπαδικό κίνημα,

με αφορμή τις πλημμύρες στη Θεσσαλία αφού οπαδοί της ΑΕΛ, του Αιγάλεω, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ατρομήτου και του Πανιωνίου ενώθηκαν με στόχο να ανακουφίσουν κατοίκους στη Λάρισα που έχουν πληγεί από την καταστροφική δύναμη του φαινομένου κακοκαιρίας «Daniel».
Χαρακτηριστική ανακοίνωση των Monsters που ανέφερε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της μάχης της Λάρισας με τον υδάτινο εφιάλτη: «Από την πρώτη στιγμή που η Λάρισα και τα προάστιά της βρέθηκαν απέναντι στην καταστροφή και ο λαός της Θεσσαλίας βρέθηκε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ΞΑΝΑ μόνος και αβοήθητος, το οπαδικό κίνημα της ΑΕΛ στάθηκε ως ασπίδα και ως χείρα βοηθείας σε κάθε συμπολίτη μας. Σε κάθε γειτονιά από τον Αμπελώνα μέχρι την οδό Βόλου, από τα Ταμπάκικα ως τον Άγιο Θωμά και από τη Νέα Σμύρνη μέχρι τη Φαλάνη, ο λαός αυτής της ομάδας στάθηκε ως ανάχωμα απέναντι σε μια από τις πιο καταστροφικές πλημμύρες που έχουν συμβεί στην ιστορία. Καθημερινά από την περασμένη Τετάρτη λαμβάνουν χώρα περιπολίες σε κάθε γειτονιά για τυχόν απεγκλωβισμούς πολιτών, αλλά και ζώων. Ταυτόχρονα έχουν πραγματοποιηθεί οχυρώσεις περιοχών με χιλιάδες σάκους άμμου, οι οποίοι γεμίζονται από τα χέρια των ανθρώπων που χτυπήθηκαν στη Θεοφράστου. Οι συλλογές νερού, τροφίμων και ρούχων που έχουμε πραγματοποιήσει έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να συμβάλουν στην ανακούφιση χιλιάδων πολιτών του νομού Λάρισας, καθώς και των γειτονικών περιοχών.
Σε αυτήν τη μάχη, το οπαδικό κίνημα της ΑΕΛ δεν έχει σταθεί μόνο του. Έχουμε λάβει στήριξη, τόσο σε υλικό όσο και οικονομικό επίπεδο και από άλλα εγχώρια οπαδικά κινήματα. Πιο συγκεκριμένα, από τους οπαδούς του Αιγάλεω, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ατρομήτου και του Πανιωνίου. Οι ίδιοι άνθρωποι που κατακρίνονται καθημερινά από τα ΜΜΕ ως περιθώριο και εγκληματίες έχουν καταφέρει να βοηθήσουν περισσότερους συνανθρώπους μας από ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό».
Από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν ήταν ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα που έφερε στη Λάρισα σημαντική βοήθεια αναφέροντας: «Όλα όσα συλλέξαμε τις προηγούμενες ημέρες έχουν ήδη μοιραστεί από τους οπαδούς της ΑΕΛ σε οικογένειες και όπου υπήρχε σοβαρή ανάγκη.
Από τη μεριά μας κάναμε το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε και θα το κάναμε άλλες χίλιες φορές αν χρειαζόταν.
Θέλουμε να πούμε και δημόσια ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλο το οπαδικό κίνημα της ΑΕΛ και όχι μόνο, που όλες αυτές τις ημέρες παραμένει κυριολεκτικά σε αϋπνία και δίνει μάχη στην πρώτη γραμμή βοηθώντας εκατοντάδες ανθρώπους. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που για ακόμα μια φορά γέμισαν τα γραφεία μας με αγάπη και αλληλεγγύη, όπως και την μεταφορική Κιούσης η οποία ανέλαβε τη μεταφορά εντελώς δωρεάν».
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass