Ιδανική πρεμιέρα με «χρυσό» σκόρερ τον Βαγενά

*Η Α.Ε. Κιλελέρ πέρασε από την Κέρκυρα κερδίζοντας χθες με 1-0 τη Λευκίμμη στην πρεμιέρα του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής *Ιστορική νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους στη συγκεκριμένη κατηγορία

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2023 12:00

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

(2ος Όμιλος) η Α.Ε. Κιλελέρ, η οποία πέρασε αλώβητη από την Κέρκυρα κερδίζοντας με 1-0 τη Λευκίμμη (2η αγωνιστική). «Χρυσός» σκόρερ για τη λαρισινή ομάδα ήταν ο Άκης Βαγενάς που «χτύπησε» στο 37’ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, η χθεσινή ιστορική αναμέτρηση για την Α.Ε. Κιλελέρ (πρώτος επίσημος αγώνας από την ίδρυσή της στη Γ’ Εθνική) απέκτησε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς συνοδεύτηκε με νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα της κατηγορίας. Ένα αποτέλεσμα που αφήνει υποσχέσεις για τη συνέχεια για μία αξιοπρεπή παρουσία στη φετινή δύσκολη διοργάνωση.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ο τεχνικός της Α.Ε. Κιλελέρ Κώστας Κατσάρας αποδείχτηκε πολύ καλά διαβασμένος και έστησε την ομάδα με έξυπνο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας στα 2/3 του γηπέδου, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν την εστία του Μισυρλή. Η Α.Ε. Κιλελέρ αγωνίστηκε με πειθαρχία, διασφάλισε τα νώτα της και παράλληλα διαμόρφωσε τις προϋποθέσεις για γκολ στην επίθεση.
Έτσι, στο 37’, μετά από εξαιρετική ασίστ του Σούμπαση, ο Βαγενάς προχώρησε και με δυνατό σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνιά της εστίας του Παγκράτη, γράφοντας το 0-1.
Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη η Α.Ε. Κιλελέρ έφτασε δύο ακόμα φορές πολύ κοντά στο γκολ, χάνοντας ισάριθμα τετ α τετ με τους Κατσαμάγκα στο 65’ και Πανταζή στο 88’.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, με την Α.Ε. Κιλελέρ να φεύγει με τρεις πολύτιμους βαθμούς στις αποσκευές της από το νησί των Φαιάκων.
Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Κορομπόκης): Παγκράτης, Μοτσοβίλα, Νίκιτς, Βασσάκης, Γρηγοριάδης, Κουλαλής, Κωστακιώτης, Μπάλος, Μπλιάτζιος, Νίτας, Τσοπανάς.
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Κ. Κατσάρας): Μισυρλής, Μπάρδας, Μπαρούτας Φουρκιώτης Τσακίρης Χατζησαββίδης (65’ Αλτάνης), Σούμπασης (82’ Αντωνίου), Θ. Παπαγεωργίου, Χασομέρης, Κατσαμάγκας (90’ Γκιουρσάνης), Βαγενάς (82’ Πανταζής).
*Υπενθυμίζεται ότι η 1η αγωνιστική -που ήταν να διεξαχθεί την περασμένη Κυριακή και αναβλήθηκε λόγω της θεομηνίας που έπληξε τη Θεσσαλία- θα διεξαχθεί εμβόλιμα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου.ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΓΑΣ Σβορώνου - Αστέρας Πετριτή    4-0
Θεσπρωτός - ΑΟ Νέας Αρτάκης    0-1
Εορδαϊκός - Βατανιακός    (αναβλ.)
Α.Ε. Λευκίμμης - Α.Ε. Κιλελέρ    0-1
Καστοριά 1980 - ΑΟ Τρίκαλα    1-4
ΠΟ Φήκης Τρικάλων - Αν. Άρτας    0-2
ΑΠΣ Ζάκυνθος - Αστήρ Λιανοκλαδίου    2-0
Εθν. Ν. Κεραμιδίου - Θ. Κατσικάς    1-0
Μαγνησιακός - Πιερικός    0-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΓΑΣ Σβορώνου    4-0    3
ΑΟ Τρίκαλα    4-1    3
Αναγέννηση Άρτας    2-0    3
ΑΠΣ Ζακύνθου    2-0    3
Α.Ε. Κιλελέρ    1-0    3
ΑΟ Νέας Αρτάκης    1-0    3
Πιερικός    1-0    3
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου    1-0    3
Εορδαϊκός    0-0    0
Βατανιακός    0-0    0
Θύελλα Κατσικάς    0-1    0
Θεσπρωτός    0-1    0
Α.Ε. Λευκίμμης    0-1    0
Μαγνησιακός     0-1    0
Αστήρ Λιανοκλαδίου    0-2    0
ΠΟ Φήκης Τρικάλων    0-2    0
Καστοριά 1980    1-4    0
Αστέρας Πετριτή    0-4    0
*Εκκρεμεί η αναμέτρηση Εορδαϊκός-Βατανιακός

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3η, 24/9)
Αστέρας Πετριτή - Α.Ο. Νέας Αρτάκης
Βατανιακός - ΓΑΣ Σβορώνου
Α.Ε. Κιλελέρ - Θεσπρωτός
Α.Ο. Τρίκαλα - Εορδαϊκός
Αναγέννηση Άρτας - Α.Ε. Λευκίμμης
Αστήρ Λιανοκλαδίου - Καστοριά 1980
Θύελλα Κατσικάς - Π.Ο. Φήκης Τρικάλων
Πιερικός - ΑΠΣ Ζάκυνθος
Μαγνησιακός - Εθνικός Ν. Κεραμιδίου


Κ. Κατσάρας: Οι παίκτες μας είναι κύριοι και κάνουν  αυτό που πρέπει

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας γιατί είναι κύριοι και κάνουν αυτό που πρέπει. Η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη, καθώς μιλάμε για Πανελλήνιο πρωτάθλημα 4 ομίλων» σχολίασε ο τεχνικός της Α.Ε. Κιλελέρ Κώστας Κατσάρας αμέσως μετά το παιχνίδι και πρόσθεσε: «Η νίκη αυτή αφενός είναι ιστορική γιατί επετεύχθη στον πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας στη Γ’ Εθνική και αφετέρου μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, αλλά και ευθύνη, καθώς πρέπει να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό».

 

Συγκινητική η ανταπόκριση των Κερκυραίων
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Κερκυραίων φιλάθλων, απλών ανθρώπων και επαγγελματιών στην αξιέπαινη πρωτοβουλία της διοίκησης της Λευκίμμης να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία τα παρέδωσαν στην αποστολή της Α.Ε. Κιλελέρ, προκειμένου να διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της περιοχής. «Θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τη διοίκηση της Λευκίμμης και τον κόσμο της που συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρούχα κ.λπ. για τους πληγέντες» τονίστηκε από την πλευρά του λαρισινού σωματείου

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass