Το πρώτο φιλικό της ΑΕΛ στο AEL FC ARENA

Αύριο με την ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων (17:30)

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2023 13:02

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά το Καρπενήσι όπου βρέθηκε για μια εβδομάδα η ΑΕΛ πραγματοποιώντας

το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, από χθες συνεχίζεται το μοντάρισμα της ομάδας στη θεσσαλική πρωτεύουσα και καθημερινά θα πραγματοποιούνται προπονήσεις, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Οι «βυσσινί» έχουν περίπου 26 ημέρες μπροστά τους, ώστε να είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2, που εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου, αλλά πάντα υπάρχει μια μικρή επιφύλαξη, καθώς πολλές φορές το συγκεκριμένο πρωτάθλημα αλλάζει τον αρχικό σχεδιασμό του.
Στο διάστημα αυτό, ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης και οι συνεργάτες του, θα έχουν την ευκαιρία να δούνε τα θετικά στοιχεία αλλά και εκεί που χρειάζεται βελτίωση, ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα.
Ήδη τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, αλλά δεν μπορεί κανένας την συγκεκριμένη περίοδο να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, μέσα από τα φιλικά παιχνίδια και από τις προπονήσεις. Τα νέα πρόσωπα που ήρθαν στην ομάδα, ασφαλώς και δείχνουν πως μπορούν να βοηθήσουν, όμως πρέπει να γίνει και η κατάλληλη χημεία, έτσι ώστε παλιοί και καινούργιοι ποδοσφαιριστές, να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και κυρίως, όταν θα κληθούν στα δύσκολα να δείξουν χαρακτήρα και πως μπορούν να επωμισθούν τις ευθύνες, της βαριάς «βυσσινί» φανέλας.
ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Εν τω μεταξύ, αύριο και ώρα 17:30 στο AEL FC ARENA, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Τρικάλων, ομάδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που έχει πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ της και σίγουρα θα χαρούν και εκείνα να αγωνιστούν σε ένα γήπεδο στολίδι για τη Θεσσαλία.
Η ΑΕΛ θέλει να δείξει μπροστά στο κοινό της πως δημιουργεί μια νέα ομάδα και χρειάζεται την αρωγή των φιλάθλων της, για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της ανόδου στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία του ποδοσφαίρου.
Σημειώνεται πως στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια τους, οι «βυσσινί» κέρδισαν στο Αλκαζάρ την Α.Ε. Κιλελέρ 3-0, στο Καρπενήσι τον Παναθηναϊκό Β’ 2-1, ενώ πριν κατέβουν από το βουνό, αναδείχθηκαν με τα Χανιά ισόπαλοι 1-1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass