Ερχεται ο Λ. Αυγενάκης για τα εγκαίνια του ΕΑΚ

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΑΚ

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2023 11:15

«Το αίμα νερό δεν γίνεται» για τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού (επί μία τετραετία) Λευτέρη Αυγενάκη που, παρότι έγινε υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θα επισκεφθεί την ερχόμενη Τρίτη στις 9 το βράδυ το ΕΑΚ Λάρισας, όπου θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου ταρτάν και του βοηθητικού του Αλκαζάρ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την επιτροπή διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας.


Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ, που μετατρέπει το Αλκαζάρ σε σύγχρονο κέντρο στίβου, με δυνατότητα φιλοξενίας διοργανώσεων πανελλήνιου και διεθνούς κύρους.
Έγινε τοποθέτηση νέου ελαστικού τάπητα συνολικής επιφάνειας 7.300 τ.μ. που περιλαμβάνει το σύνολο του παλαιού ελαστικού τάπητα του κεντρικού σταδίου επιφάνειας 6.700 τ.μ. και την αίθουσα χειμερινού στίβου, τοποθέτηση νέων προβολέων LED για την αναβάθμιση του φωτισμού του σταδίου κατά τις ώρες προπόνησης, καθώς και νέων φωτιστικών σωμάτων LED για την αναβάθμιση του φωτισμού της αίθουσας χειμερινού στίβου. Προμήθεια και εγκατάσταση νέων κλιματιστικών μονάδων ψύξης - θέρμανσης για τη βελτίωση των συνθηκών προπόνησης εντός της αίθουσας χειμερινού στίβου. Προμήθεια και εγκατάσταση αθλητικού εξοπλισμού για το σύνολο των αγωνισμάτων του στίβου, ο οποίος πληροί τόσο τα διεθνή στάνταρ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF) όσο και τις προδιαγραφές - απαιτήσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Στο Βοηθητικό Γήπεδο του Αλκαζάρ έγινε τοποθέτηση συνθετικού ελαστικού τάπητα στίβου (ταρτάν), τεσσάρων διαδρομών και συνθετικού χλοοτάπητα για τις ανάγκες προθέρμανσης. Δημιουργήθηκαν δύο σκάμματα με πλήρωση από χαλαζιακή άμμο για το αγώνισμα του άλματος εις μήκος. Δημιουργία σκάμματος για το αγώνισμα της σφαιροβολίας με πλήρωση από χαλαζιακή άμμο. Εγκατάσταση νέου συστήματος φωτισμού με προβολείς LED υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Προμήθεια και εγκατάσταση αθλητικού εξοπλισμού με πιστοποίηση της IAAF και συγκεκριμένα: ένα πλήρες σετ άλματος εις ύψος, βαλβίδες οριζοντίων αλμάτων, μία βαλβίδα σφαιροβολίας, εμπόδια κα βατήρες εκκίνησης για αγωνίσματα δρόμου. Ακόμη, έγινε ασφαλτόστρωση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass