Ανασυγκροτεί τις δυνάμεις του ο Σμόλικας Φαλάνης

*ΧΡ. ΝΤΡΙΓΚΟΓΙΑΣ: Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΣΤΟΧΟ *Ν. ΧΡΟΝΗΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2023 12:10

Με στόχο να πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία από την περσινή, ο Σμόλικας Φαλάνης ανασυγκροτεί τις δυνάμεις του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας. Οι «πράσινοι» διατήρησαν τον βασικό κορμό της περσινής περιόδου και προχώρησαν σε στοχευμένες προσθήκες προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα εκεί που κρίθηκε απαραίτητο.

Στον προεδρικό θώκο του συλλόγου συνεχίζει ο κ. Χρήστος Ντριγκόγιας, ένας γνήσιος παράγοντας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που δίνει ψυχή τε και σώματι για την ομάδα, ενώ στο «τιμόνι» των «πρασίνων» συνεχίζει ο Νίκος Χρόνης, η προσφορά του οποίου κρίθηκε ικανοποιητική από τη διοίκηση. Μαζί του θα είναι και ο Γιάννης Γραβάνης που αναλαμβάνει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.

DSC_7963.jpg
«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία σε πολύ καλό κλίμα. Σ’ αυτό συμβάλλει στον μέγιστο δυνατό βαθμό η διοίκηση του συλλόγου, ο πρόεδρος της οποίας κ. Χρήστος Ντιγκόγιας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη είναι καθημερινά κοντά και μας παρέχουν όλα τα απαραίτητα.
Στόχος μας είναι να εμφανιστούμε έτοιμοι από το πρώτο κιόλας παιχνίδι του πρωταθλήματος, το οποίο αναμένεται φέτος πολύ δυνατό και απαιτητικό. Είμαι βέβαιος ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά και τη συμμετοχή στις προπονήσεις θα παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την άνετη παραμονή και από αυτό που πέτυχε πέρυσι» επισήμανε ο τεχνικός Νίκος Χρόνης και πρόσθεσε τα εξής:

DSC_7976.jpg
«Το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί. Διατηρήσαμε τον περσινό βασικό κορμό και παράλληλα προσθέσαμε ορισμένους έμπειρους παίκτες, αλλά και αρκετούς μικρούς σε ηλικία, γιατί θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες και να αναδείξουμε τα νέα παιδιά.
Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο σε διάρκεια πρωτάθλημα, με ομάδες που διαθέτουν εμπειρία, αλλά και μεγάλη ιστορία, ενώ παράλληλα φέτος θα μετέχουν δύο σωματεία που προέρχονται από τη Super League 2, οι Απόλλων Λάρισας και Ηρακλής Λάρισας, που ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον δείκτη της ανταγωνιστικότητας. Παρ’ όλα αυτά, όμως, όλες οι ομάδες διεκδικούν μέσα στο γήπεδο επί ίσοι όροις το αποτέλεσμα και γι’ αυτό θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι από το πρώτο παιχνίδι» κατέληξε ο Νίκος Χρόνης.

«ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ»
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Σμόλικα Φαλάνης κ. Χρήστος Ντριγκόγιας επισήμανε τα ακόλουθα:
«Κατ’ αρχας εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλες τις ομάδες, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα. Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Εμείς οι παράγοντες είμαστε ήρωες, γιατί παλεύουμε μόνοι μας προκειμένου να κρατήσουμε τα σωματεία ζωντανά.
Από τη μία το γηπεδικό και από την άλλη οι μετακινήσεις, οι εμβόλιμες αγωνιστικές που θα είναι αρκετές φέτος αυξάνουν τον πήχη της δυσκολίας.
Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή δύναμη και πιστεύω ότι επειδή φέτος θα έχουμε αρκετές αξιόλογες και ιστορικές ομάδες στην κατηγορία θα δούμε το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.
Έχουμε έναν αξιόλογο προπονητή, τον Νίκο Χρόνη, και είναι χαρά μας που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας. Μαζί του θα βρίσκεται φέτος και ο Γιάννης Γραβάνης ως προπονητής τερματοφυλάκων. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και ο Σμόλικας θα καταφέρει αυτό που θέτει για τη νέα χρονιά ως στόχο» κατέληξε ο κ. Ντριγκόγιας.

Οι μεταγραφές

Κατά τη φετινή μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:
Γ. Κακαβίτσης (επιθετικός από Ανθούπολη), Ε. Γούτος (αμυντικός από ομάδα της Λήμνου), Δ. Αλατάς (αμυντικός από Δήμητρα Γιάννουλης), Γ. Χριστακέας (επιθετικός από Κ-19 ΑΕΛ), Ε. Φούντογλου (αμυντικός μέσος από Ερασ. ΑΕΛ), Κ. Κατσάρας (μέσος από Ερασ. ΑΕΛ), Αλ. Μπαρούτας (τερματοφύλακας από Κ-17 ΑΕΛ).

Τι είπαν οι παίκτες

DSC_7957.jpg

Μ. Παπαγιάννης:
«Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και στην ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

DSC_7961.jpg

Δ. Αλατάς:
«Μας περιμένει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τη συμμετοχή ιστορικών ομάδων. Η ομάδα ενισχύθηκε στον βαθμό που κρίθηκε απαραίτητο και πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας και θα φτάσουμε στον στόχο μας».

DSC_7954.jpg

Γ. Χριστακέας:
«Ξεκινάμε κάτω από πολύ καλές συνθήκες και με αισιοδοξία. Πιστεύω ότι ο Σμόλικας θα είναι έτοιμος για την πρόκληση του νέου πρωταθλήματος και στο τέλος ο απολογισμός θα είναι θετικός».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass