Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο τεστ της ΑΕΛ

*ΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» *ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Β’ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2023 12:00

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΛ ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Super League 2. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες από τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη και τους συνεργάτες, ο οποίος βάζει δύσκολα στους παίκτες του με αρκετό τρέξιμο και τον ρυθμό να ανεβαίνει σταδιακά. Άλλωστε, το κύριο ζητούμενο στη συγκεκριμένη φάση της προετοιμασίας είναι η φυσική κατάσταση, ενώ στη συνέχεια τον πρώτο λόγο θα έχει η τακτική.


Στόχος του τεχνικού της ΑΕΛ είναι η ομάδα του να βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο κατά τη μετάβασή της στο Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που ουσιαστικά σημαίνει ότι θα μπουν τα θεμέλια της νέας ΑΕΛ.
Το σημαντικό είναι πως υπάρχει πολύ καλή διάθεση από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δείχνουν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του απαιτητικού προγράμματος των προπονήσεων.
Αυτό σε συνάρτηση με το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί δίνει τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο των «βυσσινί» να συνεχίζει χωρίς προβλήματα το έργο του σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει γίνει.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ
Παράλληλα, τα βλέμματα όλων επικεντρώνονται στο πρώτο αγωνιστικό τεστ που θα… «σπάσει» τη μονοτονία των προπονήσεων στους ποδοσφαιριστές. Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη φετινή φιλική αναμέτρηση άρχισε με τους «βυσσινί» να αντιμετωπίζουν την προσεχή Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ (18:30) την Α.Ε. Κιλελέρ (μοναδική εκπρόσωπο του νομού στη Γ’ Εθνική). Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα δώσει τη δυνατότητα στον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη να κάνει ένα πρώτο τσεκ-απ της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του πριν ξεκινήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Καρπενήσι.

ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Β’
Εν τω μεταξύ, οριστικοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β’ στο Καρπενήσι κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας των «βυσσινί». Η αναμέτρηση ορίστηκε να διεξαχθεί την Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου και θα ξεκινήσει στις 18:00.

ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Σχετικά με τα μεταγραφικά οι άνθρωποι της ΠΑΕ βρίσκονται σε αναμονή των εξελίξεων.
Ως γνωστό, στο «στόχαστρο» της ΑΕΛ βρίσκονται τρεις ποδοσφαιριστές, ένας για τη θέση του σέντερ φορ, ένας ακραίος επιθετικός και ένας στη μεσαία γραμμή, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι «βυσσινί» βρίσκονται σε καλό δρόμο αναφορικά με την απόκτηση αργεντινού σέντερ φορ κάτω των 25 ετών.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass