Και τώρα δουλειά για την ΑΕΛ

*ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2023 13:10

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Καλός ο ενθουσιασμός, ο κόσμος έδειξε προχθές το απόγευμα στο AEL FC ARENA πως θα είναι αρωγός όπως όλα τα χρόνια στην αγαπημένη του ΑΕΛ, όμως θα περιμένει να δει και τα ανάλογα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο, όταν αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, τόσο στο πρωτάθλημα της Super League 2, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος.


Και βέβαια από χθες ξεκίνησε η σκληρή δουλειά, προκειμένου οι παίκτες τόσο στο πρώτο όσο και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, να κάνουν αυτά που θα τους ζητήσει ο προπονητής τους Παναγιώτης Γκουτσίδης, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις.
Είναι ξεκάθαρο πλέον, πως η ΑΕΛ αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον βόρειο όμιλο της Super League 2 και μπορεί πέρυσι να μην πρόλαβε το ...τρένο της ανόδου στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, όμως την καινούργια σεζόν φέρεται αποφασισμένη για την επιστροφή εκεί όπου της αξίζει να αγωνίζεται.
Μια επιστροφή που αναμφισβήτητα δεν θα είναι καθόλου εύκολη, όμως οι «βυσσινί» φέρονται αποφασισμένοι να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη και πιο ώριμοι πλέον, να διεκδικήσουν αυτό που ονειρεύονται οι φίλαθλοί της.
ΖΙΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ
ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ
Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες τους δύο τεχνικούς που θα αναλάβουν τις ομάδες νέων Κ-17 (Super League 1) και Κ-19 (Super League 2) για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 24.
Συγκεκριμένα δύο πρώην ποδοσφαιριστές (σ.σ. έγραψε και χθες η «Ε»), που άφησαν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα στην ΑΕΛ κατά το παρελθόν, αναλαμβάνουν να συνεχίσουν την πολύ καλή δουλειά που έγινε την περασμένη χρονιά και να φτάσουν και ακόμη ψηλότερα, αφού οι δυνατότητες είναι μεγάλες. Στην Κ-19 συνεχίζει και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Ζήσης Ζιάγκας, ενώ νέος τεχνικός της Κ-17 αναλαμβάνει ο Κώστας Νεμπεγλέρας. Δύο προπονητές που φόρεσαν κατά το παρελθόν και τίμησαν με το παραπάνω τη φανέλα της ομάδας.
Αξίζει να αναφέρουμε πως οι προπονήσεις και στα δύο τμήματα θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα 7 Αυγούστου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass