Αναβαθμίζεται ενεργειακά το Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων

*ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ *ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 137.000 ΕΥΡΩ * Μ. ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΩΡΟ ΑΘΛΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2023 12:40

Ένα έργο που σε συνέχεια προηγούμενων παρεμβάσεων, έρχεται να βελτιώσει τις υποδομές του Δημοτικού Σταδίου Φαρσάλων, ξεκινά το προσεχές διάστημα μετά την υπογραφή από τον δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, της σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμισή του.


Αναλυτικότερα, το έργο το κόστος του οποίου ανέρχεται σε 136.945,22 ευρώ πλέον Φ.Π.Α., περιλαμβάνει τις εργασίες και τα υλικά για την εφαρμογή συστήματος εσωτερικής θερμομόνωσης και την αντικατάσταση των κουφωμάτων και των υαλοπινάκων με νέας τεχνολογίας σε όλους τους χώρους του γυμναστηρίου και των βαρέων αθλημάτων. Οι υαλοπίνακες καταλαμβάνουν αρκετό μέρος του εξωτερικού κελύφους του κτιρίου με συνολική επιφάνεια 150 m2. Συνεπώς, κρίθηκε σκόπιμο κατόπιν και των αποτελεσμάτων της αυτοψίας και της μελέτης, η άμεση αντικατάστασή τους, αλλά και η εφαρμογή κατάλληλων μονωτικών υλικών στους εσωτερικούς χώρους του γυμναστηρίου και των βαρέων αθλημάτων, ώστε να μειωθούν σημαντικά οι απώλειες θερμότητας / ψύξης.
Για την ενεργειακή αναβάθμιση του Σταδίου, το παρόν έργο περιλαμβάνει την εγκατάσταση συστήματος εσωτερικής θερμομόνωσης και την αντικατάσταση ψευδοροφών με γυψοσανίδες με πλήρη μόνωση.
«Στα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουμε αλλάξει δραματικά προς το καλύτερο την εικόνα του Δημοτικού μας Σταδίου. Μέσα από μικρότερες παρεμβάσεις, αλλά κυρίως από τους πόρους που διαθέσαμε εκεί μετά τα γεγονότα του «Ιανού» και τώρα με την ενεργειακή αναβάθμιση, δημιουργούμε έναν σύγχρονο χώρο άθλησης για μικρούς και μεγάλους και φυσικά για τα αθλητικά μας σωματεία. Έναν χώρο που θα αποτελέσει στολίδι για την επαρχία Φαρσάλων» δήλωσε ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass