Ξεκίνημα με αισιοδοξία για την ΑΕΛ

*ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2023 12:00

Την προετοιμασία της για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2023-2024 ξεκίνησε χθες το απόγευμα η ΑΕΛ, η οποία επέστρεψε στο  AEL FC Arena, που θα είναι η έδρα τόσο για το πρωτάθλημα της Super  League  2, όσο και για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος.


Πριν πραγματοποιηθεί  η πρώτη προπόνηση της ομάδας κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Παναγιώτη Γκουτσίδη, τελέστηκε αγιασμός όπως και πέρυσι, με την  παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου , ο οποίος ευχήθηκε να είναι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά για τους «βυσσινί».
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του  δημάρχου  Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη, αλλά και του ιδιοκτήτη  της ΠΑΕ ΑΕΛ Αχ. Νταβέλη, ενώ παρόντες ήταν και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαρισαίων Δημήτρης Τάχος, ο αντιδήμαρχος Βιώσιμης Κινητικότητας Ντίνος Διαμάντος και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.
Οι παίκτες κατευθύνθηκαν προς την πλευρά των οργανωμένων, που άναψαν καπνογόνα, δημιουργώντας  μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα και στέλνοντας μήνυμα πως θα είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας, συμβάλλοντας έτσι ώστε να πραγματοποιήσει τους στόχους της.

Ο Κ. ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ ΣΤΗΝ Κ-17
Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Κώστας Νεμπεγλέρας, ο οποίος πέρυσι ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στον πάγκο του Αχιλλέα Φαρσάλων, αναλαμβάνει  την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ-17, ενώ στην Κ-19 παραμένει ο Ζήσης Ζιάγκας.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass