ΑΕΛ

Αποκτήθηκε ο Θοδ. Βενετεκίδης

*ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η «ΠΡΩΤΗ» ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2023 9:00

Η ΑΕΛ απέκτησε τον τερματοφύλακα Θόδωρο Βενετεκίδη (προηγήθηκαν Στάμου, Ρούσσης, Παρασκευάς, Οτορμίν), που αγωνιζόταν στη Βέροια την περσινή σεζόν. Γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2001 και έχει ύψος 1.92. Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας ξεκίνησε να παίζει στην Ακαδημία Μακεδόνας Βέροιας το 2011. Εκεί έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2015, οπότε και εντάχθηκε στην U-15 της Βέροιας, με την οποία έπαιξε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Στη συνέχεια ήταν ο γκολκίπερ της U-20.


Δοκιμάστηκε, αλλά χωρίς επιτυχία, σε Έβερτον και Μπολόνια, ενώ αγωνίστηκε πρόπερσι στη ισπανική ομάδα Γ’ κατηγορίας Χιμνάστικ Ταραγόνα.
Πέρυσι έπαιξε 18 παιχνίδια στη Βέροια, που υποβιβάστηκε.
ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σήμερα θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ. Στις 12 το μεσημέρι στον 2ο όροφο του Επιμελητηρίου Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των έως τώρα μεταγραφικών αποκτημάτων της λαρισινής ομάδας, ενώ το απόγευμα στις 19.00 η πρώτη συγκέντρωση της νέας αγωνιστικής περιόδου στο Ael Fc Arena.
Οι προπονήσεις θα γίνονται καθημερινά μέχρι τις 17 Αυγούστου, που η ΑΕΛ θα μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δύο φορές στις 7 το πρωί και στις 7 το απόγευμα.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass